Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

CIRCUIT ÎN RÂMNICU VÂLCEA-CACIULATA🏞️

10 februarie - 11 februarie

360LEI

📌CIRCUIT ÎN RÂMNICU VÂLCEA-CACIULATA🏞️
📍10-11.02.2024

☀️Vă așteptăm alături de noi pentru a petrece un sfârșit de săptămână relaxant💆‍♀️ .Alege să te răsfeți cu o sesiune de SPA 🧖‍♀️chiar în cadrul hotelului.

🚌Plecare din Buftea,Chitila,Bucuresti-Gara de Nord

🏛️Muzeul Golesti a fost reședința familiei timp de secole și locul care le-a conferit Goleștilor identitate și puterea de a trece prin vâltoarea istoriei. Astăzi, toți cei care trec pragul conacului au posibilitatea de a simți magia locului lăsat peste veacuri de una dintre cele mai vii familii de boieri, făuritori de neam și țară.

🏛️Muzeul Bratianu Vila-conacul familiei Brătianu – numit, ca şi satul în care se afla, Florica, în amintirea primei fiice a lui Ion C. Brătianu – este unul dintre cele mai frumoase domenii boiereşti din România, păstrat foarte bine până în zilele noastre . Este conacul în care s-a născut şi a trăit cea mai importantă familie de oameni politici români, o adevărată dinastie civilă care a dat ţării nu mai puţin de trei prim-miniştri, dintre care primi doi – Ion şi Ionel Brătianu – au avut un rol covârşitor în realizarea României moderne

⛪Schitul Ostrov este o manastire de calugarite, cu hramul „Nasterea Maicii Domnului” si se afla amplasat pe o insula a lacului de acumulare al hidrocentralei Calimanesti de pe raul Olt, fiind legat de statiunea balneo-climaterica Calimanesti-Caciulata printr-un pod.

⛪Biserica Izvoarelor de Leac- Apele de la ⛲ “Izvoarele de Leac” sunt tămăduitoare înca din vechime, aici găsindu-şi alinarea domnitori precum Mircea cel Batran, Vlad Ţepeş si Mihnea Turcitul.

💰TARIF: 360 lei

✅Prețul include:
-transport cu autocarul
-cazare cu cină bufet suedez si mic dejun bufet suedez
-ghid de turism atestat

🚫Prețul nu include:
-Intrările la obiective-Muzeul Golesti( Adult-15 lei,Copil/Elev/Student/Pensionar-7 lei,Copil 0-3 ani – GRATUIT) ,Muzeul Bratianu Vila(Adult-20 lei,Pensionar-10-lei, Elev-5 lei)
-Accesul la centrul SPA-35 LEI
-Cheltuieli personale

ℹ️Nota: locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

☎️Detalii & rezervari:
0770 147 867 Andreea-Agentie
0764 644 867 Marinela

  Details

  Start:
  10 februarie
  End:
  11 februarie
  Cost:
  360LEI
  Event Category:

  Organizer

  avichristravel
  Phone
  0764644867
  Email
  avichristravel@gmail.com
  View Organizer Website

  Venue

  CACIULATA
  VALCEARomânia+ Google Map

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  ×

  AviChrisTravel.ro

  ×