Search
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

EXCURSIE MANASTIREA PRISLOP

17 februarie - 18 februarie

360LEI

✨Hai cu noi!✨
📌PRISLOP
📍17-18 FEBRUARIE 2024

⛪Schitul Ostrov este o manastire de calugarite, cu hramul „Nasterea Maicii Domnului” si se afla amplasat pe o insula a lacului de acumulare al hidrocentralei Calimanesti de pe raul Olt, fiind legat de statiunea balneo-climaterica Calimanesti-Caciulata printr-un pod.
⛪ Manastirea Cozia una dintre cele mai cunoscute mănăstiri de pe plaiurile mioritice, se află pe malul drept al Oltului, la 3 kilometri de Călimănești, într-un cadru natural de vis
⛪ Mănăstirea Prislop – este una dintre cele mai cunoscute mănăstiri din România, fiind un important loc de pelerinaj ortodox și rugăciune. Acest lucru se datorează și părintelui Arsenie Boca, numit și Sfântul Ardealului, datorită minunilor pe care acesta a reușit să le realizeze, atât în timpul vieții, cât și după moartea sa.
⛪ Părintele Arsenie Boca -Sfantul Ardealului Parintele arsenie Boca sau Zian Boca, așa cum l-a chemat inainte de calugărie, s-a nascut in Vata de sus, in Hunedoara in 1910. Se spune ca de mic era inclinat spre singuratate si probleme de religie asa incat inca din liceu colegii ii spuneau “Sfântul”.
⛪Sf. Ioan de la Prislop- Unul dintre marii sihaştri de la Prislop, care a rămas în evlavia credincioşilor din Ţara Haţegului şi din întreaga noastră ţară, este şi Cuviosul Ioan de la Prislop, cinstit în tradiţia locală cu numele de „Sfântul Ioan de la Silvaş”.
⛪Biserica Sfantul Nicolae din Densus, fiind cea mai veche biserica romaneasca in care si astazi au loc slujbe religioase. Datorita particularitatilor acesteia, biserica este cunoscuta drept cel mai ciudat edificiu din Tara Hategului.
🏞️ Valea Jiului este o depresiune intramontană situată pe râul Jiu. Este cunoscută pentru bogățiile sale naturale, exploatate de către statul român prin mine de huilă.
⛪ Mănăstirea Lainici- mireasa din Defileul Jiului are o istorie minunata, inceputurile sale pierzandu-se in veacurile grele si intunecate ale evului mediu romanesc. Intemeietorul sau este considerat Sfantul Nicodim de la Tismana, care potrivit cronicii de la Prislop, s-a asezat intr-o pestera pe Valea Jiului, “la Surduc”, langa Manastirea Lainici.
🏙️ Târgu Jiu- Poarta Sărutului si Masa tăcerii și 🍽servirea prânzului

💰 Tarif:360 lei

✅ Tariful include:
-Transport cu autocar clasificat
– Ghid de turism -atestat
– O noapte de cazare cu cina si mic dejun in zona Hațeg

🚫 Tariful nu include
-Intrările la obiectivele turistice
-Alte cheltuieli personale

📞Detalii și rezervării:
Marinela 0764644867
Andreea 0770147867

Detalii

Începe:
17 februarie
Se termină:
18 februarie
Cost:
360LEI
Categorie Eveniment:

Organizator

avichristravel
Telefon
0764644867
Email
avichristravel@gmail.com
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

prislop
România + Hartă Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×

AviChrisTravel.ro

×