Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

SALINA SLANIC PRAHOVA

3 februarie

90LEI

💫Hai cu noi!💫
📌3 FEBRUARIE 2024
📍SALINA SLANIC PRAHOVA

Unde vom vizita 🏛️Salina Slanic Prahova este rezultatul excavării a 2,9 mil. m3 zăcământ de sare care a creat cavităţi cu volume gigantice: 14 camere cu profil trapezoidal de cca. 80.000 mp. În mina Unirea, vizitatorii pot descifra istoria milenară a poporului roman admirând bustul sculptat în sare al lui Burebista, iar în “Sala Genezei” se pot admira sculpturile în sare reprezentându-i pe cei doi mari conducători, Decebal şi Traian, înconjuraţi de elemente specifice popoarelor dac şi roman.
🎢În mina Unirea sunt amenajate terenuri de sport, volei, handbal, tenis şi minifotbal, locuri de joacă pentru copii, carting, jocuri mecanice. În salină există un spaţiu delimitat, dotat cu paturi, scaune, mese, unde vizitatorii cu afecţiuni respiratorii pot petrece câteva ore în linişte
⛪Mănăstirea Ghighiu cu hramul Izvorul Tamaduirii, a fost ridicata acum mai bine de patru secole, in mijlocul unei paduri care facea parte din legendarii Codrii ai Vlasiei. Credinciosii vin aici sa se roage din doua motive, anume: icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului, adusa tocmai din Siria, si un faimos izvor tamaduitor.
⛪Mănăstirea Pissiota- icoana Maicii Domnului cu Pruncul pictată pe lemn de stejar de către Gheorghe Eftimiu, ucenicul pictorului Costin Petrescu. Alături de ea alte odoare de preț, căutate de pelerini, sunt racla cu sfintele moaşte ale unor mari sfinți ai Bisericii Ortodoxe: Sfântul Dimitrie Izvorâtorul de Mir, Sfântul Teodor Stratilat, Sfântul Mucenic Trifon, Cuvioşii ucişi în Sinai şi Rait, precum şi racla cu veşmântul Cuvioasei Parascheva de la Iaşi.

💰TARIF 90 LEI
🧒 COPII ÎNTRE 0-3 ANI-GRATUIT
🧒COPII ÎNTRE 3-10 ANI 70 LEI

✅Prețul include:
-Transport autocar
-ghid însoțitor atestat pe toată durata excursiei

ℹ️Nota: locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

☎️Detalii & rezervari:
0770 147 867 Andreea-Agentie
0764 644 867 Marinela
0765 402 535 IULIAN

  Details

  Date:
  3 februarie
  Cost:
  90LEI
  Event Category:

  Organizer

  avichristravel
  Phone
  0764644867
  Email
  avichristravel@gmail.com
  View Organizer Website

  Venue

  SALINA SLANIC PRAHOVA
  SALINA SLANIC PRAHOVA,România+ Google Map

  Un răspuns

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  ×

  AviChrisTravel.ro

  ×