Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

CIRCUIT TURCIA

04/09/2023 - 10/09/2023

235EURO

💫Hai cu noi intr-o super Excursie pe 2 continente- 🇹🇷Istanbul, o simfonie de culori, gusturi și povești care așteaptă să fie explorate.🪄

📌 05-10 SEPTEMBRIE 2023
🇹🇷 TURCIA

Petrecem impreuna 6 zile/ 4 nopti la hotel 3* cu vizite la cele mai importante obiective din Istanbul!
📍𝗭𝗶𝘂𝗮 𝟭 – Intalnire la ora 20:00 (Buftea) plecare spre Istanbul, pe traseul Buftea-Bucuresti– Ruse – Edirne

📍𝗭𝗶𝘂𝗮 𝟮 – Istanbul
Prima vizită o vom face în Edirne, fostul oras înființat de Împăratul roman Hadrian, unde vom vizita vestita moschee Selmiye.
Vom ajunge în Istanbul în jurul orelor 13.00-14.00, începem efectuarea formalităților de cazare, timp liber de odihnă sau…
♦️Opțional 𝗖𝗿𝗼𝗮𝘇𝗶𝗲𝗿𝗮 𝗽𝗲 Bosfor (20 euro)– unde timp de doua ore ne vom bucura de priveliștea oferita de partea asiatica si cea europeana a Istanbulului.
Cazare la hotel 3*.

📍𝗭𝗶𝘂𝗮 𝟯 -Istanbul Sultanahmet – Mic dejun. Dimineata plimbare pietonala in centrul vechi -Moscheea Albastra, Hipodromul, Fantana Kaiser Wilhelm, Obeliscul Egiptean, Coloana Serpuita, Sf. Sofia, Basilica Cisterna, Palatul Topkapi.
♦️Opțional Turul “by night” (25 euro) al impresionantului oras, traversam Podul Galata si ne indreptam catre Bulevardul Istiklal si Piata Taksim , facem cumparaturi in magazinul cu mirodenii ,traversam Bosforul pe partea asiatica si imortalizam Istanbulul in lumina feerica a noptii .
Cazare hotel 3*.

📍𝗭𝗶𝘂𝗮 𝟰 -Croaziera in Insula Printului –
Mic dejun. Optional pornim catre Insula Printului, unde vom ajunge dupa o calatorie pe mare de aproximativ o ora si jumatate, ne vom bucura de stradutele cochete si vom descoperi din frumusetile locului intr-o plimbare efectuata cu masini electrice, la pranz servim masa intr-un restaurant pitoresc si revenim in Istanbul dupa-amiaza. Timp liber.
♦️Tarif croazieră în Insula Prințului (50 euro)- include croaziera, transportul cu mașinuțele electrice de pe insula și masa de prânz.
♦️Opțional petrecem o binemeritată “Seara Turcească” cu masă inclusă și băuturi, spectacol tradițional pe vapor. (50 euro)
Cazare hotel 3*.

📍𝗭𝗶𝘂𝗮 5 -Istanbul – Miniatürk – Turn Sapphire – Muzeul de istorie- Panorama 1453

Mic dejun. In aceasta zi vizitam Miniatürk care este un parc în miniatură de pe malul nord-estic al Cornului de Aur din Istanbul, Turcia. S-a deschis pe 2 mai 2003. Este unul dintre cele mai mari parcuri miniaturale din lume, cu o suprafață de model de 15.000 m² și o suprafață totală de 60.000 de metri pătrați. Al doilea obiectiv va fi Turnul Sapphire – cea mai inalta cladire din Istanbul, un zgarie nori de 238 m inaltime si 54 de etaje supraterane (mai sunt 10 subterane). Se urca rapid pana la etajul 54 prin intermediul liftului expres unde putem surprinde imagini la 360 de grade asupra vechiului si noului Istanbul extins peste Europa si Asia.Vom efectua o calatorie simulata 4D cu elicopterul SkyRide peste oras, de aici o sa avem tot Istanbulul la picioare, se poate vedea pana departe, unde Marea Neagra se imbratiseaza cu stramtoarea Bosfor. Tot in aceasta zi vizitam si Muzeul de Istorie Panorama 1453, acesta este un muzeu panoramic unde sunt date drept efecte cucerirea Istanbulului de către Fatih Sultan Mehmet, ghiulele într-o cameră, strigătul echipei Mehter și caii otomani. Este situat în parcul Topkapı.
Cazare hotel 3* in Istanbul

📍𝗭𝗶𝘂𝗮 6 Spre casa Istanbul –Bucuresti-Buftea
Mic dejun. Plecare spre Romania. Ajungem in tara seara, in functie de formalitatile vamale.

💰 Prețul pachetului este de 235 𝗘𝘂𝗿𝗼 / persoană

✅𝗧𝗮𝗿𝗶𝗳𝘂𝗹 𝗶𝗻𝗰𝗹𝘂𝗱𝗲 :
-Transport autocar clasificat pentru transport international
-4 nopti cazare cu mic dejun hotel 3*
-Insotitor de grup din partea agentiei
-tur pietonal de oras

🚫𝗧𝗮𝗿𝗶𝗳𝘂𝗹 𝗻𝘂 𝗶𝗻𝗰𝗹𝘂𝗱𝗲 :
-intrarile la muzee/obiective
-ghid local (25 euro/ pers)
-croaziera pe Insula Printului 50 Euro (include masa de prânz)
-Tur by Night- 25 euro
-Seara Turcească- (include masa de cină + băuturi pe vapor+ petrecere)- 50 euro
-Croaziera pe Bosfor- 20 euro
-asigurare de călătorie Opțional

📞 Detalii și rezervării: 0770147867 Agenție Andreea 0764644867 Marinela 0765402535 Iulian

‼️𝗔𝗰𝘁𝗲 𝗻𝗲𝗰𝗲𝘀𝗮𝗿𝗲:
-PASAPORT valabil cel puțin 6 luni de la data terminării călătoriei. (Data întoarcerii în țară)
-Copiii trebuie să călătorească cu cel puțin un adult însoțitor
-COPIII MAI MICI DE 18 ANI AU NEVOIE DE ÎMPUTERNICIRE DE LA PĂRINTELE LIPSĂ !

⚠️ NOTE
• Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea pelerinajului.
• Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
• Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
• Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru Turcia.
• Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
• Tariful pentru ferryboat este orientativ, acesta fiind valabil la data publicării programului; pot intervenii modificări ale tarifului.
• Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
• Aşezarea în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea achitarii avansului sau integral a pachetului turistic.
• Pentru călătorie este necesar paşaportul valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară

  Details

  Start:
  04/09/2023
  End:
  10/09/2023
  Cost:
  235EURO
  Event Category:

  Organizer

  avichristravel
  Phone
  0764644867
  Email
  avichristravel@gmail.com
  View Organizer Website

  Venue

  Turcia
  Istanbul,Turcia+ Google Map

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  ×

  AviChrisTravel.ro

  ×