Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

CIRCUIT MARAMURES

30/08/2023 - 03/09/2023

790LEI

🪄 Hai cu noi ! 🪄

📌 31 AUGUST-1-2-3 SEPTEMBRIE
📍 MARAMUREȘ

🚌 Plecarea din Buftea,Chitila si București -Piata Constitutiei (Parcarea mare)

🥳 Vom petrece in stil *maramuresean* cu amintiri intr-o poveste de neuitat !
Despre MARAMUREŞ, colţul de ţară din Nord-Vestul României, s-a spus adesea că e un tărâm uitat de vreme, cu biserici de lemn şi obiceiuri de când lumea.
Cei care l-au vizitat deja nu se mai întreabă “de ce Maramureş?”, pentru că amintirile şi poveştile cu care s-au întors acasă vorbesc de la sine. Poate doar cei care nu l-au văzut să mai aibă nevoie de motive

🏰 Sighișoara sau “Perla Medievală a României” fiind situată în inima Transilvaniei și este printre puținele orașe medievale care există în lume în momentul de față dar și singurul oraș bine păstrat și populat din România cu o imagine aparte.
💒 Mănăstirea Moisei a fost ridicata de catre credinciosii Moise Coman si sotia sa, Dochia, in jurul anului 1599.
Potrivit traditiei, cei doi crestini au ridicat locasul in amintirea fiului lor, plecat in Basarabia, pentru a se casatori, care insa nu s-a mai intors niciodata. Pentru a fi ocrotit, oriunde s-ar fi aflat, viu sau mort, parintii sai au hotarat sa ridice o manastire. Manastirea e un loc special şi datorită icoanei făcătoare de minuni. Doua elemente primordiale validează istoria mănăstirii.- apa și lemnul. Apa, pârul al cărui izvor a fost martor al primei Sihăstrii, și lemnul, adică piciorul Sfintei Mese, construit din bradul sub care a șezut familia Moise și care a fost restaurat, rezistând și astăzi.
🚂 Mocănița de pe Valea Vaserului- cu siguranță, o experiență de neuitat. Una dintre cele mai importante valori culturale şi tehnice ale țării, Mocănița de la Vişeu de Sus este ultima cale ferată forestieră cu abur din lume.
🛖 La Moara la Niculai din Vadu Izei, pe malul râului Mara, într-un cadru natural spectaculos, vii ca simplu turist si pleci ca un adevarat prieten. Ceea ce cu siguranță vă va uimi este faptul că pe teritoriul gospodăriei veți vedea vâltoarea, cazanele de fiert țuică, piua și moara .
🏛️🛖 Muzeul Satului Maramureşean pe Dealul Doboieş În Muzeul satului maramureșean sunt restaurate şi conservate printre cele mai valoroase monumente de arhitectură populară din România (majoritatea acestora fiind datate cert cu inscripţii gravate sau săpate în lemn pe parcursul secolelor al XVI-lea, XVII-lea, XVIII-lea şi XIX-lea).
⛪ Mănăstirea Bârsana- Mănăstirea„Soborul Sfinţilor celor 12 apostoli” un colț de rai în inima Maramureșului, situată într-un cadru natural de vis, între coline și păduri, o vatră de ortodoxie într-un autentic, „picior de plai, pe-o gură de rai”.
💒 Cimintirul Vesel este un loc unic în lume. Nu sunt multe popoare care să obișnuiască să ia moartea în râs. Maramureșenii, în schimb, o fac încă din cele mai vechi timpuri.
💒 Mănăstirea Săpânța Peri, cea mai înaltă biserică de lemn din lume – 78 de m înălțime. Crucea de pe manastire are 7 metri și a fost învelită cu 4 kg de aur; biserica este placată cu 8,5 kg de aur.

💰 Tarif: 790 lei persoana

🙋 Tarife copiii:
📍Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti in pat – 390 lei
📍Copiii cu varste intre 6 ani – 12 ani cazati cu doi adulti cu pat – 600 lei
📍Copiii cu varsta peste 12 ani sau copii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

✅ Tariful include:
– transport cu autocar clasificat pentru curse nationale si internationale;
– cazare 3 nopti Pensiune 3* in inima Maramuresului in regim demipensiune ( 3-mic dejun si 3- cina);
– Seara maramureșeana cu program folcloric live, muzica de petrecere si bucate alese traditionale,
– foc de tabara pe malul raului si dans,
– ghid de turism- atestat;

🚫 Tariful nu include:
– intrarile la obiectivele turistice: bilet tren Mocanita (aproximativ Adulti: 84 Lei / pers; Studenti/Pensionari: 74 lei Student /Pensionar, 56 lei Student (6-16 ani ), biletul la Cimitirul Vesel aproximativ 10 lei , biletul la Muzeul Satului Maramuresan -7 lei/adult, 3lei/pensionar/elev.

‼️ AVI CHRIS TRAVEL accepta plata cu vouchere de vacanta!

☎️ Detalii si rezervari:
0770147867 ANDREEA
0764644867 MARINELA
0765402535 IULIAN

  Details

  Start:
  30/08/2023
  End:
  03/09/2023
  Cost:
  790LEI
  Event Category:

  Organizer

  avichristravel
  Phone
  0764644867
  Email
  avichristravel@gmail.com
  View Organizer Website

  Venue

  MARAMURES
  SATU MARE,SATU MARERomânia+ Google Map

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  ×

  AviChrisTravel.ro

  ×