Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

CIRCUIT BUCOVINA

14/06/2023 - 18/06/2023

795LEI
🏞️Hai cu noi!!🚂
📌15-16-17-18 IUNIE 2023
🚌 BUCOVINA
🚌 Plecarea din Buftea,Chitila si București -Piata Constitutiei(parcarea mare)
📍ZIUA I:
Vom vizita:
⛪ Manastirea Camarzani – un sfânt lăcaş binecuvântat- când intri pe poarta Mănăstirii Cămârzani, deodată grijile se risipesc, ochii se simt binecuvântați de priveliștea deosebită, iar mintea se îndreaptă către cer, numita si “Scărița pământenilor către Cer”. Mănăstirea a fost binecuvântată cu o icoană făcătoare de minuni. Aceasta este icoana Maicii Domnului care rămâne un stâlp de nădejde în sfântul așezământ.
🛕Cetatea de Scaun a Sucevei, întâlnită și sub denumirea de Cetatea Sucevei, este o cetate medievală aflată la marginea de est a orașului Suceava
⛪Manastirea Dragomirna un lăcaș medieval bisericesc care impresionează prin viaţa monahală, vechimea şi valoarea construcției, eleganța, volumetria și originalitatea stilului arhitectural.
Cazare + cina la Pensiune in Suceava
📍ZIUA II:
Mic dejun.Vom vizita:
🚡Telescaunul din Vatra Dornei, una dintre principalele atracții turistice din Țara Dornelor de unde se poate admira toată depresiunea Dornelor împreună cu Munții Rodnei și Munții Călimani.Urcarea se realizeaza spre partea superiora a versantului Nordic al Dealului Negru, pana la cota 1300 m.
⛪Manastirea Dorna Arinii– este un asezamant monahal de maici, ce impodobeste plaiurile bucovinene, prin arhitectura sa ce parca atinge cerul si prin rugaciunea nevoitoarelor. Ctitorul Manastirii Acoperamantul Maicii Domnului este Inalt Prea Sfintitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. Acesta a construit manastirea in satul natal, pe un petic de pamant mostenit de la parinti.
⛪ Mănăstirea Prislop cu hramurile “Schimbarea la Faţă” şi “Sfânta Treime” -situată la o înălţime de 1.413 metri în vârful Pasului Prislop, la graniţa dintre Maramureş şi Bucovina.
Lumea vazuta din Pasul Prislop e mirifica. Un loc ce pare desprins din rai, cu paduri nesfarsite de brazi, peisaje fascinante, atat pentru turistii romani, cat si pentru cei straini.
Cazare + cina la Pensiune in Suceava
📍ZIUA III:
Mic dejun.Vom vizita:
🏞️🚂Mocanita de la Moldovita – Hutulca- vechiul trenulet cu abur te va duce intr-o calatorie molcoma si de neuitat, in taramul de poveste al hutulilor. Este ca o incursiune in trecut, prin satele lor, cu case pitoresti, insirate de-a lungul raului Moldovita. La fiecare curba, la fiecare colt, sigur veti avea ceva de vazut si de fotografiat!
⛪Manastirea Moldovita este una dintre cele mai vechi așezări călugărești, cu o valoroasă istorie, una dintre bijuteriile artei vechi moldoveneşti, aflată pe lista obiectivelor din patrimoniul cultural mondial al UNESCO.
⛪Manastirea Sucevita este singura biserica care include o reprezentare a scarii Sfintului Ioan Scararul si este inclusa in Lista Patrimoniului UNESCO .
⛪ Manastirea Putna supranumită „Ierusalimul Neamului Românesc”, este prima si cea mai importanta ctitorie a Binecredinciosului Voievod Stefan cel Mare si Sfant, si strajuieste, de peste cinci veacuri, tinutul legendar al Bucovinei.
Cazare + cina la Pensiune in Suceava
📍ZIUA IV:
Mic dejun.Vom vizita:
⛪Biserica Sfinților Părinți din Boroaia- Parintele Ilarion Argatu este unul dintre marii duhovnici ai vremurilor noastre.
⛪Manastirea Agapia este singura asezare monahala din tara care poarta numele de “dragoste crestina” – grecescul “agapis” ,cea mai mare mănăstire de maici din România, străveche vatră de credinţă, cultură şi artă
⛪Manastirea Varatec este una dintre cele mai mari si mai vizitate manastiri ortodoxe din judetul Neamt.
🚌Sosire in functie de trafic.
💰TARIF: 795 LEI
Copii pana in 10 ani: 545 LEI
Copiii cu varsta peste 10 ani sau copii insotiti de un singur adult achita pret intreg.
✅ TARIFUL INCLUDE:
– Transport cu autocar clasificat
– Ghid însoțitor din partea agenției.
– cazare la pensiune în Suceava 3 nopti in regim demipensiune (3 mic dejun si 3 cina)
🚫TARIFUL NU INCULDE :
– Intrarea la obiective (Mocanita de la Moldovita-50 lei/adult ;30 lei-copii)( Telescaunul din Vatra Dornei – Tarif: 30 lei urcare si coborare )
-Alte cheltuieli personale
☎️Detalii si rezervari
0770147867 Agentie- Andreea
0764644867 Marinela
0765402535 Iulian
PRET CALCULAT PE MINIM 40 PERSOANE !
🔴Avans 30% la inscriere,diferenta cu cel tarziu 15 zile inainte de plecare.
Excursia se achita integral inainte de data plecarii !
Locurile in autocar se ocupa in functie de achitare!
⚠️Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii .
🚫 În cazul în care doriti sa anulati excursia sau nu puteți participa la excursie din motive personale,sumele achitate nu se returneaza si nu pot fi atribuite altor excursii ! Se accepta un inlocuitor( cu 15 zile calendaristice inainte de plecare).
De asemenea, ne rezervam dreptul de a anula excursia, in cazul in care numarul de participanti este insuficient,oferind posibilitatea inscrierii la un alt program similar.
-Ghidul însoțitor poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.
-Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghidul insotitor pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu.
-Tarifele pentru intrarile la obiectivele turistice sunt informative si pot suferii modificari

  Details

  Start:
  14/06/2023
  End:
  18/06/2023
  Cost:
  795LEI
  Event Category:

  Organizer

  avichristravel
  Phone
  0764644867
  Email
  avichristravel@gmail.com
  View Organizer Website

  Venue

  Bucovina
  Suceava,SuceavaRomânia+ Google Map

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  ×

  AviChrisTravel.ro

  ×