Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

🇹🇷 TURCIA-INSTANBUL

17 aprilie - 21 aprilie

180EURO

💫 Hai cu noi intr-o super Excursie pe 2 Continente- 🇹🇷 ISTANBUL , o simfonie de culori, gusturi și povești care așteaptă să fie explorate.🪄
O zi de SHOPPING- Marele BAZAR pentru iepuraș de Paște .

📌 17-21 APRILIE 2024
🇹🇷 TURCIA-INSTANBUL
🚌 Plecarea din Buftea- Chitila- București -Gara de Nord-Giurgiu

📍𝐙𝐢𝐮𝐚 𝟏 𝐌𝐢𝐞𝐫𝐜𝐮𝐫𝐢 – 𝐒𝐩𝐫𝐞 𝐈𝐬𝐭𝐚𝐧𝐛𝐮𝐥 plecare pe traseul Buftea -Chitila -Bucuresti – Ruse – ISTANBUL.
📍𝐙𝐢𝐮𝐚 𝟐 𝐉𝐨𝐢 – 𝐈𝐬𝐭𝐚𝐧𝐛𝐮𝐥 – 𝐁𝐢𝐬𝐞𝐫𝐢𝐜𝐚 𝐒𝐟. 𝐏𝐚𝐫𝐚𝐬𝐜𝐡𝐞𝐯𝐚, locul nașterii și al copilăriei Cuvioasei Parascheva (de la Iași) – vechea așezarea bizantină Epivata – actuala Selimpașa. Vom ajunge la încântătorul ISTANBUL în jurul orelor 13.00-14.00, iar după efectuarea formalităților de cazare, timp liber de odihnă/ restaurant/ plimbare.
Cazare la hotel 3* ( apropiere BAZAR). 𝐎𝐩ț𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐂𝐫𝐨𝐚𝐳𝐢𝐞𝐫ă 𝐩𝐞 𝐁𝐨𝐬𝐟𝐨𝐫 (𝟐𝟓 𝐞𝐮𝐫𝐨);
📍𝐙𝐢𝐮𝐚 𝟑 𝐕𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢. Mic dejun. Timp liber SHOPPING GRAND BAZAR pentru Iepuras de Paste sau plimbare pietonală în centrul vechi -Moscheea Albastră, Hipodromul, Fântâna Kaiser Wilhelm, Obeliscul Egiptean, Coloana Șerpuită, Sf. Sofia, Basilica Cisterna.
𝐎𝐩ț𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐭𝐮𝐫 ❞B𝐲 N𝐢𝐠𝐡𝐭❞ 𝐚𝐥 𝐢𝐦𝐩𝐫𝐞𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐧𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐨𝐫𝐚ș (𝟐𝟓 𝐞𝐮𝐫𝐨) – trecerea de pe Continentul European pe Continentul Asiatic. Plecăm spre Asia, traversând Bosforul pe unul dintre podurile monumentale și vom ajunge pe colina Camlica, cea mai înaltă din Istanbul, de unde vom admira panorama Bosforului și al orașului. Aici vom face fotografii și vom putea savura un preparat local – Kumpir- cartof copt umplut cu diferite ingrediente. În continuare ne deplasăm către zona Üsküdar, la Moscheea Çamlıca, cea mai nouă dintre marile moschei din oraș, depășindu-le ca dimensiune pe cele din perioada clasică otomană, inclusiv Hagia Sophia, o adevărată capodoperă a arhitecturii si artei islamice. Servicii incluse: transport autocar, ghid local si însoțitor de grup.
📍𝐙𝐢𝐮𝐚 𝟒 𝐒â𝐦𝐛𝐚𝐭𝐚 – Mic dejun. 𝐈𝐬𝐭𝐚𝐧𝐛𝐮𝐥 – 𝐌𝐮𝐳𝐞𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐈𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞 𝐏𝐚𝐧𝐨𝐫𝐚𝐦𝐚 𝟏𝟒𝟓𝟑 – 𝐈𝐬𝐭𝐚𝐧𝐛𝐮𝐥 𝐀𝐪𝐮𝐚𝐫𝐢𝐮𝐦 – In aceasta zi vizităm Muzeul de Istorie Panorama 1453, este un muzeu panoramic unde sunt date drept efecte cucerirea Istanbulului de către Fatih Sultan Mehmet, ghiulele într-o cameră, strigătul echipei Mehter și caii otomani. Tot in această zi vizităm și cel mai mare acvariu din Istanbul. După prânz ne întoarcem la hotel, timp liber. 𝐎𝐩𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥: 𝐒𝐞𝐚𝐫𝐚 𝐭𝐮𝐫𝐜𝐞𝐚𝐬𝐜𝐚 𝐜𝐮 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦 (𝟓0 𝐄𝐮𝐫𝐨 -𝐢𝐧𝐜𝐥𝐮𝐝𝐞 𝐦𝐚𝐬𝐚 𝐬𝐢 𝐛𝐚𝐮𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐚𝐥𝐜𝐨𝐨𝐥𝐢𝐜𝐞 𝐬𝐢 𝐧𝐨𝐧 𝐚𝐥𝐜𝐨𝐨𝐥𝐢𝐜𝐞);
📍 𝐙𝐢𝐮𝐚 𝟓 𝐃𝐮𝐦𝐢𝐧𝐢𝐜ă – Mic dejun. – Plecare spre România- 𝐈𝐬𝐭𝐚𝐧𝐛𝐮𝐥 – Bucuresti . Ajungem în in țară seara, in funcție de formalitățile vamale.

💰Prețul pachetului este de 180 𝗘𝘂𝗿𝗼 / persoană.

✅𝗧𝗮𝗿𝗶𝗳𝘂𝗹 𝗶𝗻𝗰𝗹𝘂𝗱𝗲 :
-Transport autocar clasificat pentru transport international
-3 nopti cazare cu mic dejun hotel 3*
-Insotitor de grup din partea agentiei

🚫𝗧𝗮𝗿𝗶𝗳𝘂𝗹 𝗻𝘂 𝗶𝗻𝗰𝗹𝘂𝗱𝗲 :
-intrarile la muzee/obiective
-ghizi locali (20 euro/ pers)
-Tur by Night- 25 euro
-Seara Turcească- (include masa de cină + băuturi pe vapor+ petrecere)- 50 euro
-Croaziera pe Bosfor- 25 euro
-asigurare de călătorie Opțional.(direct din agentia de turism Avi Chris Travel – pentru informatii-detalii-achizitionare la cea mai bună ofertă 0770147867-Andreea. Se poate intra în posesia poliței de asigurare și la distanță)

☎️Detalii și rezervării:
0770147867 Agenție Andreea
0764644867 Marinela
0765402535 Iulian

‼️ 𝗔𝗰𝘁𝗲 𝗻𝗲𝗰𝗲𝘀𝗮𝗿𝗲:
-PASAPORT valabil cel puțin 6 luni de la data terminării călătoriei. (Data întoarcerii în țară)
-Copiii trebuie să călătorească cu cel puțin un adult însoțitor
-COPIII MAI MICI DE 18 ANI AU NEVOIE DE ÎMPUTERNICIRE DE LA PĂRINTELE LIPSĂ !

⚠️NOTE
• Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea pelerinajului.
• Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
• Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
• Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru Turcia.
• Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
• Tariful pentru ferryboat este orientativ, acesta fiind valabil la data publicării programului; pot intervenii modificări ale tarifului.
• Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
• Aşezarea în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea achitarii avansului sau integral a pachetului turistic.
• Pentru călătorie este necesar paşaportul valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară

  Details

  Start:
  17 aprilie
  End:
  21 aprilie
  Cost:
  180EURO
  Event Category:

  Organizer

  avichristravel
  Phone
  0764644867
  Email
  avichristravel@gmail.com
  View Organizer Website

  Venue

  Turcia
  Istanbul,Turcia+ Google Map

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  ×

  AviChrisTravel.ro

  ×