Caută
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

IAȘI – Cuvioasa Parascheva

6 aprilie - 7 aprilie

400LEI
💫 Hai cu noi! ⛪
📌 6-7 APRILIE 2024
🕍 IAȘI – Cuvioasa Parascheva
⛪Mănăstirea Giurgeni-Unul dintre cele mai cunoscute odoare ale mănăstirilor de la noi este icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Giurgeni numită şi „Icoana Maicii Domnului cu trei ochi‟, Călăuzitoarea sau Hodigitria. Fecioara Maria este reprezentată cu pruncul Iisus pe braţul stâng, arătând spre El, Cel ce este Călăuza spre Dumnezeu. ⛪ Mănăstirea Hadâmbu – complexul monahal – locul unic cu multă încărcătură spirituală unde se adăpostesc 4 icoane făcătoare de minuni!
🕌 Mitropolia Moldovei-Cuvioasei Paraschiva De ajutorul ei s-au bucurat atatia si atatia oameni bolnavi, oropsiti, intristati, necajiti. Toti au primit alinare pentru rugaciunile ei. Se cuvine dar, sa-i multumim. Se cuvine iarasi, sa primim dragostea ei, chemand-o mai des in ajutor.
Sfintenia este mai puternica decat patima, este mai puternica decat iadul, decat moartea, decat stricaciunea.
⛪ Mănăstirea Trei Ierarhi -Moștele Sf. Vasile, este un monument de arhitectură de valoare din România fiind situată în centrul tradițional al Iașului, pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt . Biserica Trisfetitelor a fost ridicată de către voievodul Vasile Lupu, între anii 1637-1639, ca necropolă domnească, reflectând aspirația ctitorului spre lumea bizantină, combinând structuri și forme tradiționale cu materiale prețioase și o decorație fastuoasă.
💒 Mănăstirea Vladiceni-Sfintele Moaste de la manastire sunt asezate in racla de argint, (executata cu cheltuiala domnului Stefan Timofte, primarul comunei Tomesti-Iasi): o particica de la Sfantul Mina si de la Sf. Mucenita Chiriachi Vesmantul Sfintei Cuvioase Maicii Noastre Parascheva de la Iasi. PARINTELE CALISTRAT CHIFAN
💰 Tarif:400 lei
✅ Tariful include: transport cu autocar clasificat, ghid de turism -atestat, o noapte cazare cu mic dejun la Hotel 3*** -amplasat în centrul civic și istoric al orașului Iași – imediata vecinătate a Catedralei Mitropolitane.
☎️ Rezervări & Detalii tel:
📞0770147867- Agentie: Andreea- Marinela ,
📞0764644867- Marinela
📞0765402535- Iulian

Details

Start:
6 aprilie
End:
7 aprilie
Cost:
400LEI
Event Category:

Organizer

avichristravel
Phone
0764644867
Email
avichristravel@gmail.com
View Organizer Website

Venue

Iasi
IASI, România + Google Map

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×

AviChrisTravel.ro

×