Caută
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

CIRCUIT TURCIA

31/05/2022 - 05/06/2022

180EURO

🌎CIRCUIT ÎN ISTANBUL- 🏝️ INSULA PRINȚILOR
📌01-05 IUNIE 2022
💎O adevărată metropolă, un centru al comerțului și, mai presus de toate, o destinație ideală pentru a petrece câteva zile.
💎Un amalgam de Occident și Orient, un oraș plin de viață și culoare. Descoperiți bucătăria turcească, biserici vechi, Moscheea Albastră, de Palatul Topkapi – unul dintre cele mai vechi palate cu un decor specific al fiecărei dinastii otomane, gustați curmalele din bazarul de condimente și pregătiți-vă pentru shopping în Marele Bazar. 🛍️🛍️

📍ZIUA 1- Buftea– Istanbul
Plecare pe traseul Buftea-Bucuresti-Giurgiu – Ruse – Veliko Tarnovo (capitala celui de al doilea Imperiu Bulgar) – trecere prin Valea Trandafirilor – Kapitan Andreevo – Kapikule – Edirne. Ajungem în orașul împărțit pe 2 continente, capitala Imperiului Bizantin.

📍Ziua 2
💯TUR ECUMENIC BONUS DIN PARTEA AGENTIEI + PREZENTAREA UNOR DIFERITE ARTICOLE VESTIMENTARE DIN BLANĂ NATURALĂ (PREZENTARE DE MODĂ)💯
📌Biserica Vlaherna – Patriarhia Ecumenica – Mănăstirea Izvorul Tamaduirii – Biserica Românească.
Biserica Românească din Istanbul cu hramul Sfânta Muceniţă Paraschevi și Sfinţii Martiri Brâncoveni.
Ne îndreptăm către Biserica din Vlaherne cu hramul Acoperământul Maicii Domnului; cel mai important eveniment a avut loc în anul 626, atunci când Constantinopolul a fost asediat de avari, în timp ce împăratul Heracle cu trupele sale erau plecați la luptă cu perșii. Icoana Maicii Domnului Blachernitissa a fost scoasă în procesiune, iar avarii au încetat asediul; victoria a fost pusă pe seama Maicii Domnului; după Catedrala Sfânta Sofia, aceasta este cea mai importantă biserică închinată Maicii Domnului din oraș.
Continuăm cu vizită la Patriarhia Ecumenică. Aici avem ocazia sa ne inchinam la moaştele Sfântului Grigorie Teologul, Sfântului Ioan Gura de Aur, Sfintei Solomoni, Sfintei Eufimia si Sfintei Teofana. Tot aici este si o parte din „Coloana Flagelării”, de care a fost legat Iisus Hristos când Iisus a fost biciuit de soldatii romani.
Mănăstirea Izvorul Tămăduirii (prima biserică a fost ridicată de împaratul Leon I, datorită unei minuni pe care a trait-o când era soldat. Timp liber in Istanbul. Cazare in Istanbul.

📍ZIUA 3- Mic dejun- Insula Prinților- Seară Turcească
📌La ora 08:00 ne vom îmbarca pe ferry-boat, pentru a porni într-o frumoasă croazieră către Insula Prinților.
Ajunși la destinație, ne vom urca în mașinuțele elecrtice care ne vor duce către Mănăstirea Sfântului Gheorghe. Acolo ne vom putea bucura de o frumoasă panoramă a Istanbulului Asiatic dar și de cele 9 insule din Marea Marmara.
Continuăm cu servirea mesei de prânz cu specific pescăresc.
✔️Opțional: Seară turcească! – include masa de cină (mâncăruri și băuturi tradiționale la discreție), muzică și porturi tradiționale!
Cazare la hotel în Istanbul

📍Ziua 4- Mic dejun
📌După micul dejun va invitam la un tur pietonal prin zona Sultanahmet, vechiul oraș Constantinopole. Vizitam vechea reședință a sultanilor Palatul Topkapî, (astăzi muzeu). Complexul cuprinde mai multe clădiri care aveau fiecare un rol bine definit în viața de la Inalta Poarta. În muzeu se află expusă și sabia lui Ștefan Cel Mare, alături de Toiagul lui Moise, turbanul lui Avraam (Abraham) și cel al lui Iosif.
La doar câteva minute de mers, ajungem la Catedrala Sf. Sofia (Aya Sofya) reper istoric, religios și cultural, capodoperă arhitecturală ce atrage milioane de vizitatori în fiecare an.
In Istanbul trebuie sa vizitate neaparat Moscheea Albastră, simbolul orasului dar si al Turciei. Monument și loc de rugăciune, Moscheea și-a câștigat renumele după mozaicul superb, predominant albastru. Domurile sale în cascadă și cele 6 minarete zvelte îl fac unic în toată lumea Islamică. La câteva minute de mers descoperim Hipodromul, construit de împărații bizantini pentru a se distra și a distra poporul. De văzut Obeliscul Egiptean, Fântâna lui Wilhelm II, Coloana Șerpuită și Coloana lui Constantin Porfirogenetul.
Vom continua traseul cu turul Bynight (Traversarea din europa- Asia- Europa) pe 2 dintre cele 3 poduri care leagă Europa de Asia.
✔️Opțional: Croazieră pe Bosfor!

📍Ziua 5- Istanbul- Buftea
Mic dejun
Plecăm spre România. Se ajunge în Buftea în funcție de traficul auto și de formalitățile vamale.
💰Tarif 180 EURO
✔️💯⚠️REDUCERI SI BONUSURI ACORDATE DIN PARTEA AGENȚIEI📞 ☎️🎁

✅TARIFUL INCLUDE:
-3 NOPTI DE CAZARE LA HOTEL ÎN ISTANBUL
-3 MIC DEJUN
– TRANSPORTUL CU AUTOCARUL CLASIFICAT
– ÎNSOȚITOR DE GRUP DIN PARTEA AGENȚIEI
-TUR ECUMENIC + PREZENTARE DE MODĂ

🚫TARIFUL NU INCLUDE:
-CROAZIERA PE INSULA PRINȚILOR (50 EURO/PERSOANA)
– TAXA PENTRU GHIDUL AUTORIZAT DIN TURCIA (APROX 15-20 EURO. SE CALCULEAZA ÎN FUNCȚIE DE NR DE PERSOANE)
-CINA
-ASIGURAREA MEDICALĂ DE CĂLĂTORIE
– INTRĂRILE LA OBIECTIVELE TURISTICE
-TURUL BYNIGHT (15 EURO/ PERS)
-SEARA TURCEASCĂ ( 50 EURO/ PERS)
– CROAZIERA PE BOSFOR (15 EURO/PERS)

⚠️NOTE
• Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea pelerinajului.
• Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
• Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
• Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru Turcia.
• Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
• Tariful pentru ferryboat este orientativ, acesta fiind valabil la data publicării programului; pot intervenii modificări ale tarifului.
• Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
• Aşezarea în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea achitarii avansului sau integral a pachetului turistic.
• Pentru călătorie este necesar paşaportul valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară.

Details

Start:
31/05/2022
End:
05/06/2022
Cost:
180EURO
Event Category:

Organizer

avichristravel
Phone
0764644867
Email
avichristravel@gmail.com
View Organizer Website

Venue

Turcia
Istanbul, Turcia + Google Map

Un răspuns

  1. Am vorbit cu Mihai și este Ok. Nu am pașaport, mă programează el. Vorbim sâmbătă. Vă îmbrățișez și vă doresc o seară liniștită în familie! 😘🙏❤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×

AviChrisTravel.ro

×