Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

TÂRGUL DE CRĂCIUN DIN CRAIOVA 🎄🎅

09/12/2023

140LEI

❄️Hai cu noi, să îți trăiești propria poveste!❄️
📍TÂRGUL DE CRĂCIUN DIN CRAIOVA 🎄🎅

📌 9 DECEMBRIE 2023
💰TARIF: 140 LEI / Copii pana in 10 ani : 110 LEI

🏤 Casa Memorială Nicolae Ceaușescu-Casa in care Nicolae Ceausescu s-a nascut a fost construita in jurul anului 1890 si reamenajata in 1979.Pe langa mobila originara care i-a aparţinut lui Ceausescu, in casa se gasesc si obiecte specifice acelei perioade, ii, vase de bucatarie, lazi de zestre. In camera din stanga se afla tablouri de familie si o pictura cu Ceausescu la 14 ani, din perioada in care a fost arestat, primita cadou in primii ani de conducere.

⛪ Catedrala Mitropolitana din Craiova, cunoscuta sub denumirea de “Manastirea Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, este una dintre cele mai frumoase biserici ale orasului Craiova. Catedrala inchinata Sfantului Dimitrie merge in timp pana la origini inca discutate. Desi nu exista atestari precise cu referire la inceputurile sale, Biserica Domneasca pare ca se confunda cu existenta istorica a orasului Craiova.

🛕Muzeul etnografic al Olteniei s-a înfiinţat la 1 aprilie 1915, ca urmare a pasiunii şi dăruirii unor familii de seamă din Craiova începutului de secol XX, dar mai ales în urma demersurilor neobosite ale cunoscutei personalităţi culturale care a fost Ştefan Ciuceanu.

⛪Biserica Madona Dudu cunoscuta mai ales sub denumirea de Catedrala Maicii Domnului din Craiova, este una dintre cele mai mari biserici ortodoxe din Craiova, multime de crestini calcandu-i periodic pragul, spre a participa la sfintele slujbe, ori chiar si numai pentru a se inchina icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului.

🎅🎄Targul de Craciun din Craiova, un loc de poveste cu atmosfera de sarbatoare. Pentru ca am fost cuminti, Mos Craciun ne va astepta cu turta dulce, clatite, ciocolata de casa, cozonac, vin fiert si multe alte bunatati.Craiova s-a clasat pe locul 6 în topul celor mai frumoase Târguri de Crăciun din Europa, înaintea unor oraşe celebre şi cu o lungă tradiţie în organizarea sărbătorilor de iarnă, precum Bruxelles, Köln, Praga, Bruges, Moscova, Manchester sau Leipzig“, se arată într-un comunicat al Primăriei Craiova.
Comercianți și artizani de pe tot cuprinsul țării, de la Săpânța, Satu-Mare, din Moldova, de la Cluj-Napoca, din Harghita și Covasna, de la Târgoviște, din Craiova, dar și de la Timișoara, București, Olt sau Brăila, au venit pentru a fi alături de craioveni și nu numai până după Anul nou, ca să le facă sărbătorile mai frumoase.

✅ TARIFUL INCLUDE:
-transport autocar clasificat international
-ghid însoțitor atestat pe toată durata excursiei

🚫TARIFUL NU INCULDE :
– Intrarea la obiective si cheltuieli personale

☎️Detalii și rezervării:
0770147867 Agenție Andreea
0764 644 867 Marinela
0765 402 535 Iulian

  Details

  Date:
  09/12/2023
  Cost:
  140LEI
  Event Category:

  Organizer

  avichristravel
  Phone
  0764644867
  Email
  avichristravel@gmail.com
  View Organizer Website

  Venue

  Craiova
  Craiova,România+ Google Map

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  ×

  AviChrisTravel.ro

  ×