Loading Events

« All Events

ȚARA MOȚILOR-MUNTII APUSENI-ALBAC

8 noiembrie - 10 noiembrie

RON800

📌ȚARA MOȚILOR-MUNTII APUSENI-ALBAC
📍26-28 APRILIE 2024

🚌 Plecarea din Buftea,Chitila si București -Gara de Nord

🪄Vom vizita:
🎢 Salina Turda este printre cele mai spectaculoase atracții turistice din lume. Este subteranul pe care oamenii l-au creat într-un mediu natural deosebit, în adâncul Transilvaniei, săpând în sarea depusă după evaporarea mării care acoperea toată regiunea în urmă cu milioane de ani. Acum, sarea din Salina Turda ar putea asigura necesarul de sare pentru toată Planeta timp de 60 de ani, dacă ar fi cazul.
⛪Manastirea Lupsa este una din cele mai vechi asezari monahale de pe Valea Ariesului. Fiind intemeiata de calugarii ce sihastreau in tara motilor a avut de la inceput un mare rol duhovnicesc pentru satele din apropiere. ⛪Mănăstirea Izbuc, mănăstirea miracolelor. Așezământul din Bihor adăpostește o icoană făcătoare de minuni a Maicii Domnului, alături de o raclă cu moaște ale Sf. Nectarie, o icoană pictată de Părintele Arsenie Boca la vârsta de 19 ani.
⛲Izvorul făcător de minuni de la Mănăstirea Izbuc- Fenomenul carstic este considerat factor de minuni, pe seama lui punându-se vindecări miraculoase. Este cunoscut în ţară şi peste hotare, fiind unic în Europa. 🛖Pestera Poarta lui Ionele este o peșteră amenajată pentru turism, fiind iluminată și dotată cu scări și podețe de metal , astfel încât și cei mici pot cu ușurință să o viziteze. Peștera se află la o altitudine de 810 metri și are o lungime de 131 metri. 🛖Muzeul Mineritului Galeriile Romane-Roșia Montană a fost înființat între 1970 și 1979, în incinta fostei exploatări aurifere, de către Exploatarea Minieră Roşia Montană, coordonat de către inginerul Aurel Sântimbrean. Muzeul are la dispoziție trei secțiuni distincte și inedite, cu obiecte tehnice adunate de-a lungul a zeci de ani de exploatare și săpare arheologică. 💒Mănăstirea Buna Vestire Patrageni din Zlatna – Lacasul de cult adaposteste o obste de maici si este asezat pe vatra unde a existat inainte o manastire ortodoxa de la care s-au mai pastrat doar clopotele.

💰Tarif: 800 lei
💰Copii cu varsta între 5-10 ani: 600 lei ( beneficiază de pat suplimentar cu 2 adulți în cameră, demipensiune, transport)
💰Copii cu vârsta până în 5 ani: 390 lei ( beneficiază de transport, mese, cazare cu doi adulți în pat)

✅ Pretul include:
-Transport cu autocarul clasificat international
-2 nopți cazare la pensiunea Perla Apusenilor cu demipensiune
– Cina festiva în stil moțesc cu formație live si foc de tabara

🚫Pretul nu include:
-Cheltuieli personale și intrarea la obiective(Salina Turda-Adult-50 lei,Pensionar-30 lei,Copii,elevi,studenți-30 lei, Muzeul Mineritului Galeriile Romane-Roșia Montană-Adult-20 lei,Pensionar,Studenti,Elevi peste 14 ani -15 lei,Prescolari,Elevi sub 14 ani-10 lei)

☎️ Detalii și rezervării:
0770147867 Agenție Andreea;
0764644867 Marinela ;

Details

Start:
8 noiembrie
End:
10 noiembrie
Cost:
RON800
Event Category:

Organizer

avichristravel
Phone
0764644867
Email
avichristravel@gmail.com
View Organizer Website

Venue

ALBAC
ALBAC, ALBA România + Google Map

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×

AviChrisTravel.ro

×