Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

CIRCUIT ȚARA MOȚILOR

22/09/2022 - 25/09/2022

650LEI
🏞️ HAI SI TU în ȚARA MOȚILOR-MUNTII APUSENI-ALBAC
 📌 23-24-25  SEPTEMBRIE
Vom vizita:
🎍🌳 🎍 I Giardini di Zoe , cunoscută și sub numele de Grădina de la Banpotoc.Această grădină a fost creată de italianul Giovanni Salvatelli, precum un joc de puzzle, din aproape în aproape, fără ca acesta să aibă studii în domeniu ori sprijinul unor arhitecți peisagiști. Singurul și cel mai de nădejde ajutor al său a fost imaginația, dar și dragostea nemărginită pentru prima sa nepoată, Zoe. ⛪ Mănăstirea Turnu denumirea vine de la un turn masiv construit în secolul al II-lea de legiunile romane din Castrul Arutela, ale cărui ruine se mai văd în Poiana Bivolari. Inițial, i s-a zis „Schitul de după turn”, apoi Schitul Turnu și în cele din urmă Mănăstirea Turnu.
⛪ Mănăstirea Izbuc, mănăstirea miracolelor.* Așezământul din Bihor adăpostește o icoană făcătoare de minuni a Maicii Domnului, alături de o raclă cu moaște ale Sf. Nectarie, o icoană pictată de Părintele Arsenie Boca la vârsta de 19 ani.
⛲ Izvorul făcător de minuni de la Mănăstirea Izbuc- Fenomenul carstic este considerat factor de minuni, pe seama lui punându-se vindecări miraculoase. Este cunoscut în ţară şi peste hotare, fiind unic în Europa.
🌇 ORADEA tur pietonal în centrul vechi, unde vom poposi pentru o răcoritoare, cafea, înghețată, etc.
⛪ Biserica Înălțarea Sfintei Cruci poartă hramul “Adormirea Maicii Domnului”, fiind unică în Transilvania datorită picturii sale exterioare. Ea face legatura spirituala cu bisericile pictate din Nordul Moldovei, obicei pierdut, nu la mult timp, dupa moartea marelui voievod Stefan cel Mare. Aici ne vom închina și la bisericuța de lemn ce poarta hramul “Sfânta Cuvioasa Parascheva si Sfinții Arhangheli Mihail si Gavril” ce reprezinuta atât un monument istoric din secolul XVII, cât și o legătură peste timp cu tradiția românească a locului.
⛪ Mănăstirea Sfantul Ilie – Albac- Mănăstirea este materializarea credinței acestor oameni din Țara Moților.
🌆 Alba Iulia -Aici vom participa la schimbul de garda si vom vizita superba Cetate Alba Carolina, Sala Unirii, Catedrala Romano-Catolica si Catedrala Ortodoxa a Unirii – locul unde s-a infaptuit Marea Unire.
💰Tarif: 650 lei
Copii cu varsta între 5-10 ani: 475 lei ( beneficiază de pat suplimentar cu 2 adulți în cameră, demipensiune, transport)
Copii cu vârsta până în 4 ani: 350 lei ( beneficiază de transport, mese, cazare cu doi adulți în pat)
✅Pretul include: transport cu autocarul clasificat international și național, 2 nopți cazare la pensiune zona Albac cu demipensiune, cina festiva în stil moțesc cu formație live si foc de tabara
🚫 Pretul nu include:
Cheltuieli personale și intrarea la obiective (I Giardini di Zoe -Costul unui bilet este 10 lei, iar copiii cu varsta sub 6 -gratis)

  Details

  Start:
  22/09/2022
  End:
  25/09/2022
  Cost:
  650LEI
  Event Category:

  Organizer

  avichristravel
  Phone
  0764644867
  Email
  avichristravel@gmail.com
  View Organizer Website

  Venue

  ALBAC
  ALBAC,ALBARomânia+ Google Map

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  ×

  AviChrisTravel.ro

  ×