Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Prislop

19/02/2022 - 20/02/2022

270Lei

🌴AVI CHRIS TRAVEL🌴HAI CU NOI!  PPRISLOP- 19-20 FEBRUARIE 2022

VOM VIZITA:

Ziua 1. BUFTEA – SIBIU – HATEG- SILVASU DE SUS (SFANTUL ARDEALULUI –MANASTIREA PRISLOP)

PLECARE : Ora 06:30 – Traseul: BUFTEA –MOGOSOAIA- Terminal MULTIMODAL STRAULESTI BUCURESTI -CHITILA-CARREFOUR MILITARI -PITESTI – RAMNICU VALCEA – SIBIU – SILVASU DE SUS . Primul popas pe Valea Oltului- M-rea Cozia, ctitorita in anul 1387, de voievodul Mircea cel Batran. Continuam drumul spre Sibiu pentru al doilea obiectiv- Catedrala Mitropolitana Sfanta Treime-o copie la scară redusă a Catedralei Sfânta Sofia din Constantinopol, Cu aceasta ocazie admiram centrul vechi  unde putem servi  si pranzul (optional). Apoi ne vom indrepta spre locul nostru de suflet-Manastirea Prislop. 

Cazare la hotel 3 ***   si cina.

Ziua 2. Lainici – Targu Jiu – Horezu – Ramnicu Valcea – Buftea.

Ora 07:30 – Mic dejun. Plecam spre Bumbesti, strabatand Parcul National Defileul Jiului, unde vom poposi la Manastirea Lainici si ne vom inchina la Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului-“ Grabnic Ascultatoare”(icoana fiind un izvor nesecat de tămăduiri și mângâieri). Al doilea popas-Targu-Jiu, unde putem admira Ansamblul Sculptural Constantin Brancusi – omagiu adus eroilor cazuti in timpul Primului Razboi Mondial – si cele patru componente sculpturale: Masa Tacerii, Aleea Scaunelor, Poarta Sarutului si Coloana fara Sfarsit si unde vom servi masa de pranz (optional). Ultimul obiectiv –Sfanta Manastire Hurezi- importanta si valoroasa asezare monahala, reprezinta cel mai vast ansamblu de arhitectura medievala pastrat in Tara Romaneasca. 

Vom ajunge la destinatie in functie de trafic.

Dupa doua zile de relaxare, incarcatura duhovniceasca și noi prieteni, cu bateriile incarcate incepem mai energici o noua saptamana. O excursie bazată pe emoție, mister, liniște și credință. 

Tarif: 270 lei:

Include:- transport cu autocar clasificat pentru curse internationale; 

             – ghid de turism atestat;

              – 1 noapte cazare cu mic dejun si cina la Hotel 3***

Pretul nu include: 

– cheltuieli personale.

Nota: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

Avans: minim la inscriere 150 lei / pers , diferenta cu o saptamana inainte de plecare. Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Supliment single: 100 lei/pers.  

Tarife copii :

Copiii pana la 5 ani -110 lei- cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, beneficiaza de loc in autocar. 

Copiii cu varste 5 ani – 10 ani- 230 lei-  cazati cu doi adulti, beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar .

Copiii cu varsta peste 12 ani sau copii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Observatii:

– ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;

– conform reglementarilor nationale si  internationale, serviciile de ghidaj in interiorul obiectivelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;

– agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;

  Details

  Start:
  19/02/2022
  End:
  20/02/2022
  Cost:
  270Lei
  Event Category:

  Organizer

  avichristravel
  Phone
  0764644867
  Email
  avichristravel@gmail.com
  View Organizer Website

  Venue

  prislop
  România+ Google Map

  Un răspuns

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  ×

  AviChrisTravel.ro

  ×