Caută
Loading Events

« All Events

MANASTIREA PANTOCRATOR

19 mai

100RON
pantocrator

📌19 MAI 2024
📍MANASTIREA PANTOCRATOR

⛪Mănăstirea Pantocrator- Cu prilejul hramului, Duminica Sfintelor Femei Mironosițe, zi in care este praznuita si Sfanta Mironosita Maria Magdalena , ale carui moaste se pastreaza în paraclisul manastirii, va fi adusă spre închinare Mâna dreaptă a Sfântului Ioan Rusul ce se păstrează în Sfântul Munte Athos la Mănăstirea Sfântul Pantelimon.
⛪Mănăstirea Letca Nouă- Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului din mănăstirea de la Letca Nouă se află așezată în naos, pe un tetrapod de lemn sculptat. Cu toate că icoana Maicii Domnului este foarte renumită printre credincioșii creștin ortodocși, puțini cunosc întreaga ei poveste.
⛪Mănăstirea Samurcasesti – adăpostește multe valori spirituale ale ortodoxiei românești, dintre care cea mai importantă este racla din argint în care se păstrează părticele din sfintele moaște ale mai multor sfinți: Sf. Apostol Andrei, Sf. Arhidiacon Ștefan, Sf. Ierarh loan Gură de Aur, Sf. Ierarh Silvestru, Sf. Ierarh Modest, Sf. Mucenic Teodor Tiron, Sf. Mucenic Teodor Stratilat, Sf. Mucenic Ermin. Sf. Mucenic Dimitrie Izvorătorul de Mir și Sf. Necunoscut.

💰 TARIF: 100 LEI

✅ TARIFUL INCLUDE:
– Transport cu autocar clasificat
– Ghid de turism-atestat

🚫 TARIFUL NU INCULDE :
-Alte cheltuieli personale
☎️Detalii și rezervării:
0770147867 Agenție Andreea
0764644867 Marinela
0765402535 Iulian

Details

Date:
19 mai
Cost:
100RON
Event Category:

Organizer

avichristravel
Phone
0764644867
Email
avichristravel@gmail.com
View Organizer Website

Venue

Manastirea Pantocrator
DJ503, Drăgănești-Vlașca 147135 România + Google Map

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×

AviChrisTravel.ro

×