Search
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

CIRCUIT MANASTIREA NICULA & SALINA TURDA

22/07/2022 - 24/07/2022

340LEI
💫 Hai cu noi! 💫
📌 23-24 iulie 2022
📍M-rea Nicula & Salina Turda
⛪ M-rea Cozia una dintre cele mai cunoscute mănăstiri de pe plaiurile mioritice, se află pe malul drept al Oltului, la 3 kilometri de Călimănești, într-un cadru natural de vis.
🕌 Catedrala Mitropolitană din Sibiu- Sfânta Treime Stilul arhitectural al clădirii este bizantin, intrarea impunătoare fiind marcată de arcade susținute de 4 coloane, iar deasupra acestora este un vestibul în semicerc cu ferestre vitrate. Intrarea este încadrată de 2 turnuri înalte de 45 de metri, fiecare împodobit de o cruce. Acestea se continuă cu câteva cupole, care adăpostesc 4 clopote masive.
🍽️ Tur pietonal și Prânz
⛪ M-rea Nicula este cunoscută ca unul dintre cele mai vechi aşezăminte monahale din spaţiul românesc. Icoana Maicii Domnului de la Nicula, in jurul careia s-a si dezvoltat pelerinajul si multimea rugaciunilor pelerinilor, a fost zugravita in anul 1681, de catre preotul zugrav Luca, din localitatea Iclod. Icoana este realizata pe scandura de brad, intarita cu doua cingatoare de brad, in grosime de doi centimetri. Icoana a ajuns aici prin mana nobilului roman Ioan Cupsa, care a cumparat-o de la preotul Luca, donand-o manastirii. Icoana este cunoscuta pentru puterile ei tamaduitoare, sunt multi oameni care s-au vindecat de boli incurabile, inclusiv de cancer, sunt multe familii care au dobandit prunci dupa ce s-au inchinat la icoana si poate cea mai mare minune e faptul ca exista, in inima Transilvaniei o obste monahala si un aflux foarte mare de pelerini.
🎢 Salina Turda este printre cele mai spectaculoase atracții turistice din lume. Este subteranul pe care oamenii l-au creat într-un mediu natural deosebit, în adâncul Transilvaniei, săpând în sarea depusă după evaporarea mării care acoperea toată regiunea în urmă cu milioane de ani. Acum, sarea din Salina Turda ar putea asigura necesarul de sare pentru toată Planeta timp de 60 de ani, dacă ar fi cazul.
⛪M-rea Recea este una dintre cele mai mari manastiri ortodoxe din judetul Targu Mures.
💰Tarif: 340 lei
✅Tariful include:
-transport
-cazare hotel 3* -cină+ mic dejun
-ghid atestat
🚫Tariful nu include:
-cheltuieli personale
🗒️Detalii și rezervării
📞0770147867 Andreea- Marinela
📞0764644867 Marinela
📞0765402535 Iulian

Detalii

Începe:
22/07/2022
Se termină:
24/07/2022
Cost:
340LEI
Categorie Eveniment:

Organizator

avichristravel
Telefon
0764644867
Email
avichristravel@gmail.com
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Turda
Turda, România + Hartă Google

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×

AviChrisTravel.ro

×