Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

MANASTIREA NECHIT

23 martie - 24 martie

390LEI

📌MANASTIREA NECHIT
📍23-24 MARTIE 2024

🚌 Plecarea din Buftea,Chitila si București -Gara de Nord

🪄Vom vizita:
⛪Manastirea Nechit pe valea paraului Nechit, intr-un cadru natural de un pitoresc deosebit, se ridica vechea asezare monahala a Mănăstirii Nechit, ale carei obarsii patrund, conform traditiei, pana in trecutul indepartat al secolului al XIV-lea.De-a lungul anului, Manastirea sarbatoreste pe parcursul anului trei hramuri: Schimbarea la fata pe 6 august, Sf. Mc. Zenovie si Zenovia pe 30 octombrie si Sf. Ier. Spiridon pe 12 decembrie.
⛪ Manastirea Bodesti-Paraclisul cu hramul „Buna Vestire” cuprinde, de asemenea, cele patru încăperi tradiţionale stilului moldovenesc. Și biserica mare şi paraclisul sunt pictate în stil al fresco de către pictorul Gheorghe Matei din Frasin, judeţul Suceava, scenele biblice fiind deosebit de expresive şi intens colorate, majoritatea reprezentate în mărimi naturale.
🚠Telegondola Piatra Neamț din gondole vei putea viziona o frumoasă panoramă a orașului Piatra Neamț, cu tot cu împrejurimi: lacul de acumulare Bâtca Doamnei, Muntele Pietricica dar și Ceahlăul ce se poate observa în toată splendoarea lui în zilele senine.
⛪Manastirea Petru Voda a fost ctitorită în anul 1991 de către Arhimandritul Iustin Pârvu ,a fost stareț, ctitor și duhovnic al mănăstirilor Petru Vodă și Paltin, mărturisitor în temnițele comuniste, îndrumător al credincioșilor și luptător pentru unitatea duhovnicească a poporului român.
⛪Manastirea Sfantul Ilie din Toplita continua Sfanta Traditie a spiritualitatii romanesti care s-a manifestat permanent pe aceste plaiuri stramosesti.
⛪Manastirea Izvorul Muresului se afla la poalele Muntelui Hasmasul Mare la o altitudine de 950 m si a fost infiintata din dorinta comunitatii locale in anul 1996. Complexul monahal cuprinde biserica in stil brancovenesc, corpul de chilii cu paraclis, casa duhovnicului, clopotnita si alte anexe gospodaresti.

💰Tarif: 390 lei

✅ Pretul include:
-Transport cu autocarul clasificat international
-1 noapte cazare cu cina si mic dejun-bufet suedez

🚫 Tariful nu include:
-Intrarile la obiectivele turistice (Telegondola Piatra Neamt-adulț-25 lei, copii (5-14 ani) -15 lei)
-Cheltuieli personale

☎️ Detalii și rezervării:
0770147867 Agenție Andreea;
0764644867 Marinela ;

  Details

  Start:
  23 martie
  End:
  24 martie
  Cost:
  390LEI
  Event Category:

  Organizer

  avichristravel
  Phone
  0764644867
  Email
  avichristravel@gmail.com
  View Organizer Website

  Venue

  MANASTIREA NECHIT
  România+ Google Map

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  ×

  AviChrisTravel.ro

  ×