AviChrisTravel

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

EXCURSIE PRISLOP

octombrie 14 - octombrie 15

180LEI

🏞️Hai cu noi ‼️ ✨
📌 15 Octombrie 2023 -(PLECARE SÂMBĂTĂ SEARA- 14 Octombrie 2023)
📍 PRISLOP

🚌Plecarea din Buftea , Chitila si București -Piata Constitutiei(Parcarea Mare)

💰TARIF:180 lei
🧒Copiii pana în 10 ani: 150 lei

⛪ Mănăstirea Prislop – este una dintre cele mai cunoscute mănăstiri din România, fiind un important loc de pelerinaj ortodox și rugăciune. Acest lucru se datorează și părintelui Arsenie Boca, numit și Sfântul Ardealului, datorită minunilor pe care acesta a reușit să le realizeze, atât în timpul vieții, cât și după moartea sa.
⛪ Părintele Arsenie Boca -Sfantul Ardealului Parintele arsenie Boca sau Zian Boca, așa cum l-a chemat inainte de calugărie, s-a nascut in Vata de sus, in Hunedoara in 1910. Se spune ca de mic era inclinat spre singuratate si probleme de religie asa incat inca din liceu colegii ii spuneau “Sfântul”.
Sf. Ioan de la Prislop- Unul dintre marii sihaştri de la Prislop, care a rămas în evlavia credincioşilor din Ţara Haţegului şi din întreaga noastră ţară, este şi Cuviosul Ioan de la Prislop, cinstit în tradiţia locală cu numele de „Sfântul Ioan de la Silvaş”.
🏞️ Valea Jiului este o depresiune intramontană situată pe râul Jiu. Este cunoscută pentru bogățiile sale naturale, exploatate de către statul român prin mine de huilă.
⛪ Mănăstirea Lainici- mireasa din Defileul Jiului are o istorie minunata, inceputurile sale pierzandu-se in veacurile grele si intunecate ale evului mediu romanesc. Intemeietorul sau este considerat Sfantul Nicodim de la Tismana, care potrivit cronicii de la Prislop, s-a asezat intr-o pestera pe Valea Jiului, “la Surduc”, langa Manastirea Lainici.
🍽️ Servirea prânzului in Targu Jiu

✅TARIFUL INCLUDE:
– Transport cu autocar clasificat
– Ghid însoțitor din partea agenției pe traseu.

🚫TARIFUL NU INCLUDE:
-Masa de pranz
-Alte cheltuieli personale

‼️NOTA Locurile in autocar se distribui incepand cu a DOUA bancheta in ordinea achitarii avansului sau integral a excursiei.

ℹ️Detalii si rezervari
📞0770147867 AGENTIE
📞0764644867 Marinela
📞0765402535

Detalii

Începe:
octombrie 14
Se termină:
octombrie 15
Cost:
180LEI
Eveniment Category:

Organizator

avichristravel
Phone
0764644867
Email
avichristravel@gmail.com
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

prislop
România + Hartă Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!
×

AviChrisTravel.ro

×