AviChrisTravel

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

EXCURSIE MANASTIREA VIFORATA

18/06/2022

90LEI

💫Hai cu noi!💫
📌18 IUNIE 2022
📍Mrea Viforata
💰 Tarif: 90 lei, copii pana in 10 ani -70 lei
Ne vom inchina la:
⛪Manastirea Dealu a fost atetata documentar pentru prima data intr-un document emis de Vladislav al ll-lea. Aici exista o adevarata necropola domneasca, fiind locul unde se afla capul domnitorului Mihai Viteazu. Se spune ca manastirea a fost intemeiata initial de catre Mircea cel Batran, insa Radu cel Mare este cel care a ctitorit-o in anul 1500.
⛪Manastirea Viforata – Prima atestare documentara a manastirii Viforata dateaza din anul 1530, odata cu inaltarea ei de catre Vlad Voda al V-lea. Manastirea poarta Hramul Sfantul Gheorghe, Sfantul Proroc Ilie (paraclisul).
⛪Manastirea Turnu Prahova, ctitoria lui Vlad Tepes ce dateaza din anul 1461.
⛪Manastirea Ghighiu, cu hramul Izvorul Tamaduirii, a fost ridicata acum mai bine de patru secole, in mijlocul unei paduri care facea parte din legendarii Codrii ai Vlasiei. Credinciosii vin aici sa se roage din doua motive, anume: icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului, adusa tocmai din Siria, si un faimos izvor tamaduitor.
⛪Manastirea Tiganesti, ctitorie a familiei Coplescu, este inconjurata de un curs de apa cunoscut sub numele de Lacul Maicilor. Initial a fost construita o biserica de lemn, dar fiind prea mica, a fost inlocuita cu actuala biserica ce poarta hramul Adormirii Maicii Domnului. Din fosta biserica s-a incredintat icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului si a Pruncului Iisus, protectoare a mamelor si copiilor.
✅ Pretul include:
– Transport autocar clasificat intern si international;
– Ghid de turism atestat.

Detalii

Dată:
18/06/2022
Cost:
90LEI
Eveniment Category:

Organizator

avichristravel
Phone
0764644867
Email
avichristravel@gmail.com
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

manastire viforata
România + Hartă Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!
×

AviChrisTravel.ro

×