Caută
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

EXCURSIE MANASTIREA PANTOCRATOR

10/11/2023 - 11/11/2023

120LEI

✨ Hai cu noi! ✒️
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🗓️ 11-11- 2023🟣
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🗝️ Dă- i sufletului valoare și lumină !
Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.

💒 Mănăstirea Sfântul Fanurie este o mănăstirea deosebită, care se află în satul „Moromeţilor” lui Marin Preda și este unică în ţară, fiind singura care îl cinsteşte pe mucenicul Fanurie. O viață în rugăciune și regrete, iubit de Dumnezeu, așa cum necredincioșii au spus: “s-a facut tunet din cer si s-a auzit glasul Domnului astfel: “Fie Fanurie după cuvântul tău și tot cel ce te va chema pe tine în ajutor să fie ascultat de Mine și tu vei fi ajutorul celor din nevoi.” Multe sunt minunile sfântului dupa ducerea de la noi, atât celor din veacurile acelea, cât si nouă, care ne-am învrednicit a-l pomeni cu turte si plăcintă, căci cu adevărat – arătare – este că celor ce îl cheamă cu credință, li s-a arătat ori Sfântul, ori împlinire în cererile lor.

⛪ Mănăstirea Sfântul Pantelimon -un locaș duhovnicesc închinat atât Sfântului Pantelimon, cât și Sfântului Ierarh Ioan Gură de Aur. Jalea Icoanelor de la Siliştea Gumeşti, lăcaşul în care 70 de icoane au plâns cu lacrimi de mir. O icoană litografiată a Maicii Domnului cu Pruncul, din trapeză, a ajuns să plângă, pretind viețuitorii, 37 de litri de mir si lacrimi. Apoi a plâns si cu lacrimi de sânge. În Joia Mare, cand s-a scos Sfânta Cruce din Sfântul Altar, toată partea centrală a Crucii s-a umplut de picături de sânge, care, mai apoi, s-a coagulat.

⛪ Mănăstirea Pantocrator (Atotţiitorul) , lăcaş ridicat din credinţă, care adăposteşte moaştele Sfintei Maria Magdalena. Sfânta Maria, cea numită Magdalena, a fost ucenița și mirono­sița lui Hristos cea dintâi și cea mai mare decât toate mironosițele și purtătoarele de mir. Sfânta Maria Magdalena prima femeie vindecată de Iisus Hristos, ­fiind posedată de şapte diavoli, iar apoi L-a urmat peste tot. Maria a vegheat la crucea lui Iisus, a fost una dintre femeile care au mers la mormântul Lui, în dimineaţa Paştelui. Iisus i s-a arătat Mariei Magdalena punând-o să ducă mucenicilor vestea Învierii Lui.

💒 Biserica Drăgănescu – SFANTUL NICOLAE . vom admira pictura părintelelui Arsenie Boca. Frescele de la Drăgănescu sunt unele singulare şi în acelaşi timp profetice. ” Dumnezeu nu are pe nimeni de pierdut. Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.”- Părintele Arsenie Boca.

⛪ Mănăstirea Samurcășești- Biserica mănăstirii este un exemplu de arhitectură religioasă de la începutul secolului XIX, având trei altare, cu pronaosul și naosul despărțite și ele în trei compartimente, prin două șiruri de câte patru coloane de cărămidă. Biserica cea mare a mănăstirii adăpostește multe valori spirituale ale ortodoxiei românești. moaște ale mai multor sfinți: Sf. Apostol Andrei, Sf. Arhidiacon Ștefan, Sf. Ierarh loan Gură de Aur, Sf. Ierarh Silvestru, Sf. Ierarh Modest, Sf. Mucenic Teodor Tiron, Sf. Mucenic Teodor Stratilat, Sf. Mucenic Ermin. Sf. Mucenic Dimitrie Izvorătorul de Mir și Sf. Necunoscut.

Tarif : 120 lei
Tarif : 90 lei copii până în 10 ani.

⚠️ Notă! Locurile în autocar se ocupă cu a doua banchetă în funcție de achitare!

☎️ Detalii si rezervari:
0770147867 AGENTIE ANDREEA
0764644867 MARINELA
0765402535 IULIAN

Details

Start:
10/11/2023
End:
11/11/2023
Cost:
120LEI
Event Category:

Organizer

avichristravel
Phone
0764644867
Email
avichristravel@gmail.com
View Organizer Website

Venue

Manastirea Pantocrator
DJ503, Drăgănești-Vlașca 147135 România + Google Map

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×

AviChrisTravel.ro

×