Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

EXCURSIE GRADINA DE LAVANDA

07/07/2023 - 08/07/2023

100LEI

💫Hai cu noi!💫
📌8 IULIE 2023
📍GRADINA DE LAVANDA SI POIANA CIUCAS

Vom vizita :

⛪Mănăstirea Ghighiu cu hramul Izvorul Tamaduirii, a fost ridicata acum mai bine de patru secole, in mijlocul unei paduri care facea parte din legendarii Codrii ai Vlasiei. Credinciosii vin aici sa se roage din doua motive, anume: icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului, adusa tocmai din Siria, si un faimos izvor tamaduitor.
🏞️Grădina de Lavandă de la Țipărești– vom fi așteptați de o mare întindere de flori violet, peisaj desprins parca din regiunea franceza Provence, bine cunoscuta pentru tradiția culturii de lavanda. Aici ne vom putea plimba în voie în lanul de lavanda (cu atenta grija pentru tufe, așa vom da ocazia și altora să se bucure de aceste flori). Intrarea costă 10 lei. Contra cost se pot achiziționa de la magazinul grădinii diverse produse cu lavandă: săpun, apă de lavandă, lumânări sau buchețele cu lavandă.
⛪Complexul arhitectural Brebu alcătuit din biserica mănăstirii, casa domneasca, turnul intrării și zidul de incinta, complexul arhitectural medieval Brebu este cel mai important monument al secolului XVII din județul Prahova. Plasat în mijlocul comunei, în fata lacului, vizibil de la distanta și înconjurat de ziduri că o cetate, monumentul arhitectural de la Brebu de integrează în peisajul natural și îi sporește frumusețea.
⛪Mănăstirea Brebu este una dintre cele mai importante realizări arhitectonice ale domniei lui Matei Basarab. Aflata în apropierea răului Doftana, pe teritoriul localității Brebu, mănăstirea este o mărturie excepțională a artei romanești a secolului al XVII-lea.
🏞️Lacul Paltinu și Poiana Ciucaș reprezintă ultima noastră oprire pentru Picnic la Iarba Verde!

‼️ATENTIE!! Recomandăm să aveți pachet cu mâncare, patura, carti de joc etc, deoarece aici vom putea întinde paturile pentru picnic și vom avea timp liber sa ne vom bucura de liniștea din jur.

💰TARIF 100 LEI;
🧒COPII PANA IN 10 ANI 80 LEI.

✅Prețul include:
-Transport autocar
-ghid însoțitor atestat pe toată durata excursiei

☎️Detalii & rezervari:
0770 147 867 Andreea-Agentie
0764 644 867 Marinela
0765 402 535 IULIAN

  Details

  Start:
  07/07/2023
  End:
  08/07/2023
  Cost:
  100LEI
  Event Category:

  Organizer

  avichristravel
  Phone
  0764644867
  Email
  avichristravel@gmail.com
  View Organizer Website

  Venue

  TIPARESTI
  România+ Google Map

  2 răspunsuri

  1. As dori sa merg in aceaasta excursie de 1 zi. Cum se procedeaza si unde este locul, dar si ora de plecare? Doresc sa mi spuneti daca pot sta pe banca din spatele soferului, avand in vedere ca am rau de masina….
   Va rog raspus la: ruxandramiclaus@yahoo.com

   Va multumesc.

  2. Bună ziua! De unde se pot achiziționa biletele? Doresc să primesc mai multe informații cu privire la punctul și ora de plecare! Menționez că sunt din Ploiești. Vă mulțumesc!

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  ×

  AviChrisTravel.ro

  ×