Loading Events

« All Events

EXCURSIE DE O ZI BULGARIA

20 iunie

170RON
🏞️Hai cu noi!!⛲
🚌 20 IUNIE 2024
📍BULGARIA
🚌 Plecarea din Buftea,Chitila si București -Dealul Mitropoliei
☀️Vă propunem o frumoasa excursie de o zi !!🌁
🏞️Parcul Natural Krushuna – sau Parcul Natural Maarata- Una dintre atracţiile de netăgăduit ale regiunii Lovech este această mirifică oază de vegetaţie luxuriantă, denumită 🏞️Parcul Natural Maarata sau⛲ cascadele de la Krushuna în care, în peisajul pitoresc, împădurit, se împletesc grote şi cascade frumos aşezate pe coama ⛰️Balcanilor de Nord.
🌇Lovech este, însă, oraşul bulgar cu o istorie de câteva milenii pe umeri, este fermecătoarea urbe aşezată de-o parte şi de alta a râului Osam, într-un cadru natural de poveste, traversată de multe poduri, unul dintre ele fiind cel mai de preţ simbol al oraşului:🌁 Podul Acoperit. Acesta e mai mult o operă de artă, fiind una dintre creaţiile celui mai renumit meşter arhitect al Renaşterii Bulgare: Kolyu Ficheto. Acesta a construit podul între 1872 şi 1874 după propriile planuri, la cererea administraţiei acelor vremuri, reuşind să ridice primul pod acoperit din Balcani, care adăpostea, iniţial, 64 de prăvălii şi ateliere.
🛖Peștera Devetashka este o peșteră de origine carstica și este unul din principalele obiective turistice din Bulgaria. Peștera are o lungime totală de 2442m dar se poate vizita doar o mică parte, datorită protejării liliecilor, iar portalul de la intrare are o lățime de 35m și o înălțime de 30m. După ce înaintezi 40m în interior ajungi într-o sală imensă cu înălțimi intre 60 și 100m cu o suprafață de 2400mp. Peștera are 7 ferestre în tavan de dimensiuni diferite, cea mai mare având o lungime de 73m pe 48m și se numește kilika. Datorita acestor “ferestre” i se mai spune peșterii și “7 ceruri” sau Oknata (Ferestre). Prin aceste ferestre pătrunde lumina și soarele ce creează adevărate oaze de verdeață pe pârâul ce traversează peștera, ce parca îți intensifica sentimentul ca peștera e atât de vie, și realizezi cât de diferita este de peșterile de la noi.
În partea veche a orasului, pe vârful dealului Hisaryade, se află 🏰Fortăreața Lovech, de unde veți putea admira o priveliște minunată asupra întregului oraș.
💰 TARIF: 170 LEI
Copii pana in 12 ani: 140 LEI
✅ TARIFUL INCLUDE:
-transport autocar clasificat international
-ghid însoțitor atestat pe toată durata excursiei
-ghidaj la obiectivele incluse în program
-toate taxele de drum și poduri
🚫TARIFUL NU INCULDE :
– Intrarea la obiective si cheltuieli personale- CU APROXIMATIE ( 14 LEVA/ PERS)
🔴CONDITII DE CALATORIE :
– Carte de identitate valabila!
– Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel putin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat. Informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.
– Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite). Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
– Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie nu prezinta urme de deteriorare a elementelor de siguranta, dar si valabilitatea acestora.
– Autoritatile de frontiera isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.
– Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, cu respectarea vizitarii tuturor obiectivelor din program.

  Details

  Date:
  20 iunie
  Cost:
  170RON
  Event Category:

  Organizer

  avichristravel
  Phone
  0764644867
  Email
  avichristravel@gmail.com
  View Organizer Website

  Venue

  BULGARIA
  Bulgaria+ Google Map

  Un răspuns

  1. Buna ziua ! Pentru excursia din Bulgaria ….este joi pe 20 iunie.? Mai sunt locuri ? Multumesc !

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  ×

  AviChrisTravel.ro

  ×