Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

CIRCUIT ÎN 🇹🇷 ISTANBUL- MINI VACANTA DE 1 DECEMBRIE 🎉

29/11/2023 - 03/12/2023

190EURO

📍CIRCUIT ÎN 🇹🇷 ISTANBUL- MINI VACANTA DE 1 DECEMBRIE 🎉
📌 29 NOIEMBRIE-3 DECEMBRIE 2023

💎 O adevărată metropolă, un centru al comerțului și, mai presus de toate, o destinație ideală pentru a petrece câteva zile.

📍 ZIUA 1- Buftea– Istanbul
Plecare pe traseul Buftea-Bucuresti-Giurgiu – Ruse – Veliko Tarnovo (capitala celui de al doilea Imperiu Bulgar) – trecere prin Valea Trandafirilor – Kapitan Andreevo – Kapikule – Edirne. Ajungem în orașul împărțit pe 2 continente, capitala Imperiului Bizantin.

📍Ziua 2
💒TUR ECUMENIC :Biserica Vlaherna – Patriarhia Ecumenica – Mănăstirea Izvorul Tamaduirii

Ne îndreptăm către Biserica din Vlaherne cu hramul Acoperământul Maicii Domnului; cel mai important eveniment a avut loc în anul 626, atunci când Constantinopolul a fost asediat de avari, în timp ce împăratul Heracle cu trupele sale erau plecați la luptă cu perșii. Icoana Maicii Domnului Blachernitissa a fost scoasă în procesiune, iar avarii au încetat asediul; victoria a fost pusă pe seama Maicii Domnului; după Catedrala Sfânta Sofia, aceasta este cea mai importantă biserică închinată Maicii Domnului din oraș.

Continuăm cu vizită la Patriarhia Ecumenică. Aici avem ocazia sa ne inchinam la moaştele Sfântului Grigorie Teologul, Sfântului Ioan Gura de Aur, Sfintei Solomoni, Sfintei Eufimia si Sfintei Teofana. Tot aici este si o parte din „Coloana Flagelării”, de care a fost legat Iisus Hristos când Iisus a fost biciuit de soldatii romani.

Mănăstirea Izvorul Tămăduirii (prima biserică a fost ridicată de împaratul Leon I, datorită unei minuni pe care a trait-o când era soldat.

Cazare hotel 3* in Istanbul

♦️Opțional: Croazieră pe Bosfor– unde ne vom bucura de priveliștea oferita de partea asiatica si cea europeana a Istanbulului.

📍 ZIUA 3- Mic dejun- Insula Prinților- Seară Turcească

♦️ OPTIONAL: ne vom îmbarca pe ferry-boat, pentru a porni într-o frumoasă croazieră către Insula Prinților.
Ajunși la destinație, ne vom urca în mașinuțele elecrtice care ne vor duce către Mănăstirea Sfântului Gheorghe. Acolo ne vom putea bucura de o frumoasă panoramă a Istanbulului Asiatic dar și de cele 9 insule din Marea Marmara.
Continuăm cu servirea mesei de prânz cu specific pescăresc.

♦️Opțional Turul “by night” (25 euro) al impresionantului oras, traversam Podul Galata si ne indreptam catre Bulevardul Istiklal si Piata Taksim , facem cumparaturi in magazinul cu mirodenii ,traversam Bosforul pe partea asiatica si imortalizam Istanbulul in lumina feerica a noptii .

Cazare hotel 3* in Istanbul

📍Ziua 4 -Istanbul – Miniatürk – Turn Sapphire

Mic dejun. In aceasta zi vizitam Miniatürk care este un parc în miniatură de pe malul nord-estic al Cornului de Aur din Istanbul, Turcia. S-a deschis pe 2 mai 2003. Este unul dintre cele mai mari parcuri miniaturale din lume, cu o suprafață de model de 15.000 m² și o suprafață totală de 60.000 de metri pătrați. Al doilea obiectiv va fi Turnul Sapphire – cea mai inalta cladire din Istanbul, un zgarie nori de 238 m inaltime si 54 de etaje supraterane (mai sunt 10 subterane). Se urca rapid pana la etajul 54 prin intermediul liftului expres unde putem surprinde imagini la 360 de grade asupra vechiului si noului Istanbul extins peste Europa si Asia.Vom efectua o calatorie simulata 4D cu elicopterul SkyRide peste oras, de aici o sa avem tot Istanbulul la picioare, se poate vedea pana departe, unde Marea Neagra se imbratiseaza cu stramtoarea Bosfor.

Timp liber pentru shopping🛍️

♦️Opțional: Petrecem o binemeritată “Seara Turcească” cu masă inclusă și băuturi, spectacol tradițional pe vapor. (50 euro)

Cazare hotel 3* in Istanbul

📍 Ziua 5- Istanbul- Buftea
Mic dejun
Plecăm spre România. Se ajunge în Buftea în funcție de traficul auto și de formalitățile vamale.

💰Prețul pachetului este de 190 𝗘𝘂𝗿𝗼 / persoană

✅𝗧𝗮𝗿𝗶𝗳𝘂𝗹 𝗶𝗻𝗰𝗹𝘂𝗱𝗲 :
-Transport autocar clasificat pentru transport international
-3 nopti cazare cu mic dejun hotel 3*
-Insotitor de grup din partea agentiei
-Ghizi locali

🚫𝗧𝗮𝗿𝗶𝗳𝘂𝗹 𝗻𝘂 𝗶𝗻𝗰𝗹𝘂𝗱𝗲 :
-ghid local (25 euro/ pers)
-croaziera pe Insula Printului 50 Euro (include masa de prânz)
-Tur by Night- 25 euro
-Seara Turcească- (include masa de cină + băuturi pe vapor+ petrecere)- 50 euro
-Croaziera pe Bosfor- 20 euro
-asigurare de călătorie Opțional
-Intrarile la obiectivele turistice (Turnul Saphhire si simularea cu elicopterul variaza intre 500-700 lire turcesti in functie de inflatie)(Miniaturk-250 lire turcesti)

☎️Detalii și rezervării:
0770147867 Agenție Andreea
0764644867 Marinela
0765402535 Iulian

‼️ 𝗔𝗰𝘁𝗲 𝗻𝗲𝗰𝗲𝘀𝗮𝗿𝗲:
-PASAPORT valabil cel puțin 6 luni de la data terminării călătoriei. (Data întoarcerii în țară)
-Copiii trebuie să călătorească cu cel puțin un adult însoțitor
-COPIII MAI MICI DE 18 ANI AU NEVOIE DE ÎMPUTERNICIRE DE LA PĂRINTELE LIPSĂ !

⚠️NOTE
• Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea pelerinajului.
• Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
• Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
• Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru Turcia.
• Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
• Tariful pentru ferryboat este orientativ, acesta fiind valabil la data publicării programului; pot intervenii modificări ale tarifului.
• Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
• Aşezarea în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea achitarii avansului sau integral a pachetului turistic.
• Pentru călătorie este necesar paşaportul valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară

  Details

  Start:
  29/11/2023
  End:
  03/12/2023
  Cost:
  190EURO
  Event Category:

  Organizer

  avichristravel
  Phone
  0764644867
  Email
  avichristravel@gmail.com
  View Organizer Website

  Venue

  Turcia
  Istanbul,Turcia+ Google Map

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  ×

  AviChrisTravel.ro

  ×