Search
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

CAZANELE DUNĂRII

14/05/2022 - 15/05/2022

310LEI

🌍 *AVI CHRIS TRAVEL* 

✨Hai cu noi‼️✨ 

📌 *14-15 MAI*    *Cazanele Dunării* & *Pădurea de liliac*

 Tarif: 310 lei. Copiii < 6 ani-  210 lei – dorm cu 2 adulți in pat; copiii intre 6<12 ani – 250 lei cu doi adulți + pat suplimentar. Copiii cu vârsta peste 12 ani sau copiii însoțiți de un singur adult achita preț întreg.

🏵 *Pădurea de  Liliac de la Ponoarele*, 🏞Cea mai mare pădure de liliac din ţară: 20 de hectare înmiresmate. *Cazanele Dunării* plimbare cu vaporul 3 ore, unde putem servi prânz pescăresc sau alt meniu-  (opțional)

🌲🌳🌲 *Valea Cernei*  este un amalgam de pitoresc, asezari rurale, ape vanjoase si paduri verzi in care ochii salbaticiunilor se pot zari pe ici pe colo. Este unul dintre acele locuri ale Romaniei pe care ochii, musai, trebuie sa le vada in toata splendoarea, indiferent de anotimp. *Podul Lui Dumnezeu* sau Podul Natural de la Ponoarele este cel mai mare pasaj natural din România, al doilea din întregul continent și singurul din lume deschis traficului rutier. 

*Tariful* include o noapte cazare la hotel 3* în regim demipensiune ( cina+mic dejun), transport cu autocar calificat, ghid de turism atestat.

Tariful nu include intrările la obiective și plimbarea cu vaporul – 50 lei), prânzul pescăresc sau alt meniu- opțional 50 lei. Se rezervă și achită înainte de plecare.

Notă: locurile in autocar se ocupă în funcție de avans/ achitare. 

Detalii

Începe:
14/05/2022
Se termină:
15/05/2022
Cost:
310LEI
Categorie Eveniment:

Organizator

avichristravel
Telefon
0764644867
Email
avichristravel@gmail.com
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

CAZANELE DUNARII
CAZANELE MARI, CAZANELE DUNARII + Hartă Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×

AviChrisTravel.ro

×