Loading Events

« All Events

CAZANELE DUNĂRII

3 septembrie - 5 septembrie

640RON

📌CAZANELE DUNĂRII
🚌 3-5 SEPTEMBRIE 2024

📍ZIUA I:
Vom vizita:
🏞️ Cazanele Dunării plimbare cu 🛳️vaporul 3 ore, unde vom putea admira- Chipul lui Decebal, Cazanele Mici, Golful Dubova, Cazanele mari, Pestera Ponicova, Golful Ogradena și Tabula Traian.
După plimbarea cu vaporul ne vom continua calatoria cu autocarul catre⛪Manastirea Sfanta Ana este asezata pe coama Dealului Mosului, care domina orasul Orsova. Aceasta manastire are un istoric aparte, fiind ctitorita de catre cunoscutul ziarist interbelic Pamfil Seicaru, care a luptat in zona Orsovei in calitate de tanar sublocotenent al Regimentului 17 Infanterie in primul Razboi Mondial.

Cazare + cina la pensiune in Mehadia (lângă Herculane)

📍ZIUA II:
Mic dejun. Vom vizita:
🚂Mocanita Oravita -ne vom îmbarca din gara Oravița unde vom călătorii în timp pe cea mai veche cale ferată din Sud-Estul Europei – 14 tuneluri, 10 viaducte, tăieturi în munte pe o lungime de 21 kilometri, deci peste două treimi din întregul traseu,după plimbarea cu mocanita ne vom continua calatoria către🏞️⛲Cascada Bigăr, monument al naturii, este una dintre cele mai spectaculoase căderi de apă din lume, ce impresionează prin forma sa. Cascada este formată de un izvor de apă subterană care se scurge pe un perete calcaros, de forma unui con, înalt de aproximativ 7-8 metri, acoperit integral de mușchi.
🍽️Servirea pranzului(optional)
🛖Morile de Apă de la Rudăria- Cele 22 de mori de apă de la Rudăria sunt incluse în patrimoniul mondial UNESCO. Aşezate asemenea unei salbe de mărgele de-a lungul cursului apei pe o lungime de 3 km, în sat şi în afara satului, morile valorifică, într-o concepţie hidroenergetică şi constructivă care învederează o mare experienţă şi abilitate “inginerească”, potenţialul energetic modest al râului Rudăria datorat unei diferenţe de nivel nesemnificative.

Cazare + cina la pensiune in Mehadia (lângă Herculane)

📍ZIUA III:
Dupa servirea micului dejun ne vom îmbarca si vom calatorii pe🏞️ Valea Cernei este un amalgam de pitoresc, asezari rurale, ape vanjoase si paduri verzi in care ochii salbaticiunilor se pot zari pe ici pe colo. Este unul dintre acele locuri ale Romaniei pe care ochii, musai, trebuie sa le vada in toata splendoarea, indiferent de anotimp,părăsim Valea Cernei și ne vom continua călătoria catre ⛩️Podul Lui Dumnezeu sau Podul Natural de la Ponoarele este cel mai mare pasaj natural din România, al doilea din întregul continent și singurul din lume deschis traficului rutier
Vom popasii in Targul Jiu pentru servirea 🍽️ prânzului ,apoi ne vom continua drumul catre Horezu- 🏺Ceramica de Horezu -obiecte unice romanesti create din lut

💰Tarif: 640 LEI

✅ Tariful include:
– doua nopti de cazare la pensiune în regim demipensiune
– 2 cina bufet suedez
– 2 mic dejun bufet suedez
– transport cu autocar calificat
– ghid de turism atestat.

🚫 Tariful nu include
– Intrările la obiective
– Plimbarea cu vaporul – 50 lei/persoana
– Plimbarea cu Mocanita Oravița – 20 lei pensionar -30 lei adult
– Alte cheltuieli personale

  Details

  Start:
  3 septembrie
  End:
  5 septembrie
  Cost:
  640RON
  Event Category:

  Organizer

  avichristravel
  Phone
  0764644867
  Email
  avichristravel@gmail.com
  View Organizer Website

  Venue

  CAZANELE DUNARII
  CAZANELE MARI,CAZANELE DUNARII+ Google Map

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  ×

  AviChrisTravel.ro

  ×