Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

EXCURSIE BALCHIK

21/07/2023 - 22/07/2023

160LEI

🌊Hai și tu cu noi!☀️

📌22 IULIE 2023
🏞️BULGARIA- BALCHIK

🏞️Cap Kaliakra este o spectaculoasa peninsula in Marea Neagra, locul unde apele marii se intrepatrund cu stancile de culoare rosiatica, intr-un peisaj de o frumusete rara. Vom vedea vestigiile vechii cetati medievale, muzeu arheologic si capela inchinata Sfantului Nicolae (ocrotitorul marinarilor).

🍽️ Pauza de masa la Balcik

Balchik – 🕌Castelul Reginei Maria si 🎍Gradina Botanica: Vom vizita🕌 Castelul Reginei Maria si 🎍Gradina Botanica, obiectivul turistic cel mai interesant din Balchik. Domeniul regal a fost construit din dorința Reginei Maria a Romaniei, In timpul ocupației romane a Cadrilaterului. Complexul cuprinde mai multe vile rezidențiale, o capela, construita cu pietre aduse din Creta, o gradina botanica de 35 de hectare – unica in Europa Centrala si de Est, indeosebi datorita colectiei de cactusi și un palat, al carui parc este o imitatie a faimosului labirint cretan. 🍷Degustare la Crama din mijlocul grădinilor, unde vom încerca soiuri alese de vin bulgăresc și vinuri speciale, unde vom mai gasi si alte vinuri realizate din trandafiri sau din migdale

💰TARIF:160 LEI

✅Pretul include:
– transport cu autocar clasificat pentru transport intern si internațional
-însoțitor din partea agenției

🚫Pretul nu include: -intrarile la obiectivele turistice mentionate in program (Castelul si Gradina Botanica Balcik – 15 leva / pers. ; Cap Kaliakra – 3 leva / pers.)
-cheltuieli personale
– asigurarea medicala (optionala)

🔴 Acte necesare: Carte de identitate sau pasaport valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat, sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste, va prezenta cazier juridic . Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere.
⚠️ !!! NU SE ACCEPTA BULETIN VECHI*!!!
⚠️NOTA : Locurile in autocar se distribui incepand cu a DOUA bancheta in ordinea achitarii avansului sau integral a pachetului turistic.

📞 Detalii și rezervării:

0770147867 Agenție Andreea;

0764644867 Marinela ;

0765402535 Iulian

  Details

  Start:
  21/07/2023
  End:
  22/07/2023
  Cost:
  160LEI
  Event Category:

  Organizer

  avichristravel
  Phone
  0764644867
  Email
  avichristravel@gmail.com
  View Organizer Website

  Venue

  BALCHIK
  Balchik,Bulgaria+ Google Map

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  ×

  AviChrisTravel.ro

  ×