Loading Events

« All Events

PRISLOP

19 octombrie - 20 octombrie

420RON

💫 Hai cu noi! 💫
📌 19-20 OCTOMBRIE 2024
⛪ PRISLOP

⛪ Manastirea Cozia una dintre cele mai cunoscute mănăstiri de pe plaiurile mioritice, se află pe malul drept al Oltului, la 3 kilometri de Călimănești, într-un cadru natural de vis.
🎍🌳 🎍 I Giardini di Zoe , cunoscută și sub numele de Grădina de la Banpotoc.Această grădină a fost creată de italianul Giovanni Salvatelli, precum un joc de puzzle, din aproape în aproape, fără ca acesta să aibă studii în domeniu ori sprijinul unor arhitecți peisagiști. Singurul și cel mai de nădejde ajutor al său a fost imaginația, dar și dragostea nemărginită pentru prima sa nepoată, Zoe.
⛪ Mănăstirea Prislop – este una dintre cele mai cunoscute mănăstiri din România, fiind un important loc de pelerinaj ortodox și rugăciune. Acest lucru se datorează și părintelui Arsenie Boca, numit și Sfântul Ardealului, datorită minunilor pe care acesta a reușit să le realizeze, atât în timpul vieții, cât și după moartea sa.
⛪ Părintele Arsenie Boca -Sfantul Ardealului Parintele arsenie Boca sau Zian Boca, așa cum l-a chemat inainte de calugărie, s-a nascut in Vata de sus, in Hunedoara in 1910. Se spune ca de mic era inclinat spre singuratate si probleme de religie asa incat inca din liceu colegii ii spuneau “Sfântul”.
⛪Sf. Ioan de la Prislop- Unul dintre marii sihaştri de la Prislop, care a rămas în evlavia credincioşilor din Ţara Haţegului şi din întreaga noastră ţară, este şi Cuviosul Ioan de la Prislop, cinstit în tradiţia locală cu numele de „Sfântul Ioan de la Silvaş”.
⛪ Manastirea Lainici- mireasa din Defileul Jiului ce adaposte icoana Maicii Domnului ” Grabnic Ascultatoare” -unica in tara, izvor de miracole pentru credinciosiMănăstirea Tismana este printre cele mai vechi aşezăminte monahale din Ţara Românească, având un rol primordial în menţinerea credinţei ortodoxe de-a lungul veacurilor.
⛪ Mănăstirea Tismana este printre cele mai vechi aşezăminte monahale din Ţara Românească, având un rol primordial în menţinerea credinţei ortodoxe de-a lungul veacurilor. Sfantul Nicodim de la Tismana este considerat ocrotitorul Olteniei.

💰 Tarif:420 lei

✅ Tariful include: transport cu autocar clasificat
-ghid de turism -atestat
-o noapte cazare cu cina si mic dejun in Hateg

☎️ Rezervări & Detalii tel:
📞0770147867- Agentie: Andreea- Marinela ,
📞0764644867- Marinela
📞0765402535- Iulian

    Details

    Start:
    19 octombrie
    End:
    20 octombrie
    Cost:
    420RON
    Event Category:

    Organizer

    avichristravel
    Phone
    0764644867
    Email
    avichristravel@gmail.com
    View Organizer Website

    Venue

    prislop
    România+ Google Map

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *